- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
Benim daha doğrusu apartmanimizda oturan bi çok komşumun derdi şu ki; bi komşumuz var ve ciddi derecede huzur bozuyor. Önce birine kafayı takıyo ve onunla kavga etmek için sebep buluyo. Geçen sene oğlum 3 yaşındayken benim kapma geldi çocuğunu dışarı çıkarma benim 9 yaşında ki oğluma zarar verebilir diye. Sonra evimde kardeşimin üzerine yürüdü. En sonunda annemle ağız dalaşına girdi ve o günden beri zehir ediyo her dışarı adimizi. Aynen bizim durumumuzda 3-4 apartman sakini var. Bi o kadar da rahatız olup pasif kalan. En sonunda bugün polisi kapıya getirtmeyi başardi. Alt komşumun evini bastı. Ve polise şikayetçi olunca da beni dövdüler diye iftira attı. Halbuki kamera kayıtları var. Onun dışında ben panik atak oldum. Teşhis yok tabi. Ama bu kadını gördüğüm zaman ya da karşılaşma ihtimalimiz olunca, mesala asansörün onların katından indiğini görünce elim ayağım titriyor nefesim kesiliyor buz gibi oluyorum ve 20 dk kadar kendime gelemiyorum. Çünkü bir senedir psikolojik baskı uyguluyor. Ben bunu doktora teşhis ettirsem ve komşularla şikayetlerimizi birleştirip bi dava oluştursak bi yere varabilir miyiz? Yoksa boşuna mı uğraşmış oluruz? Bunun binadan uzaklaşmasi için bi çözüm yok mu? Bu arada kişi ev sahibi