• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özenti arkadaşım var

justmy

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
6
0
6
İstanbul
arkadaşlar merhaba sizlere sorum olucak cevap verirseniz çok sevinirim :)
11 senelik bir arkadasım var ben ne alırsam aynısından alıyor. bu durum benim moralimi çok bozuyor.
topuklu ayakkabımdan
ojelerimden
çantamdan
gözlüğümden
pantolonlarımdan
telefonumdan
alıyor. özellikle bulamasın diye özel seçimler ypıyorum yinede bulup alıyor. arkadasımı kırmak istemiyorum. ne yapmalıyım lütfen cevap yazın.. her gün sinir krizi geçiriyorum :/

konuyu yanlış yere açmışsın..burası yıpranmış saçlara çözüm bölümü .....

arkadaşlar merhaba sizlere sorum olucak cevap verirseniz çok sevinirim :)
11 senelik bir arkadasım var ben ne alırsam aynısından alıyor. bu durum benim moralimi çok bozuyor.
topuklu ayakkabımdan
ojelerimden
çantamdan
gözlüğümden
pantolonlarımdan
telefonumdan
alıyor. özellikle bulamasın diye özel seçimler ypıyorum yinede bulup alıyor. arkadasımı kırmak istemiyorum. ne yapmalıyım lütfen cevap yazın.. her gün sinir krizi geçiriyorum :/

Çözümü basit...
İlk önce ilk akla geleni yapmak.UYARMAK.
Etkili olmadımı, hemen o kişiyle arkadaşlığı kesmek.
Bunun için arkadaşlık mı kesilir demeyin...
Zira böyle insanlar takıntılı insanlardır.
Senin giyiminden aldıklarına kadar seni taklit eden kıskanan bir insan biraz zaman geçtikten sonra senin hayatındaki kişileride kıskanmaya başlayacak ve farklı davranışlarda göstermeye başlıcaktır.
O yüzden sen bundan uzak dur...
Zira her insan bi arkadaşının yada yoldan geçen birinin saçını başını yada herhangi bi kıyafetini beğenebilir ama birebir her şeyi almak kendine uygulamak bi takıntıdır ve kişinin psikolojik sorunudur.

biliyorum o duyguyu :31:
bir dönem benim başımda da vardı
çok sıkı fıkı arkadaşım olmadığı için çıkarttım hayatımda. şimdi merhabalaşırız o kadar.
ama sizin 11 yıllık bir arkadaşlığınız varmış silip atmak olmaz birden
şaka yollu uyarmaya çalışş
aman sende ben ne alsam aynısından alıyorsun kıskanıyor musun kız yoksa sen beni de bir kahkaha patlat.

Çok sinir bozucu ya.
Benim de kuzenim öyledir .
O ben ne alsam benden ister .
Yeni aldığım bir elbise vardı ben giyinmeden alıp giyinmişti de üstüne çay dökmüştü .
Nasıl sinirlenmiştim de söyleyememiştim .
En iyisi uzak durmak :)

:52:valla kızlar bende bu güne kadar kiminle arkadaşlık ettiysem aynısını yapıyorlar ben bi çaresini bulamadım alıştım artık bazen kendi kendime kızıyorum hep mi böyleleriyle arkadaşlık ediyorum diye ...demekki çok zevkliyim :36:

kopyalar asılları yaşatırmış kızlar boşverin takılsınlar öyle:9:özenti olan belli ediyo nasılsa kendini:ssz:

Çözümü basit...
İlk önce ilk akla geleni yapmak.UYARMAK.
Etkili olmadımı, hemen o kişiyle arkadaşlığı kesmek.
Bunun için arkadaşlık mı kesilir demeyin...
Zira böyle insanlar takıntılı insanlardır.
Senin giyiminden aldıklarına kadar seni taklit eden kıskanan bir insan biraz zaman geçtikten sonra senin hayatındaki kişileride kıskanmaya başlayacak ve farklı davranışlarda göstermeye başlıcaktır.
O yüzden sen bundan uzak dur...
Zira her insan bi arkadaşının yada yoldan geçen birinin saçını başını yada herhangi bi kıyafetini beğenebilir ama birebir her şeyi almak kendine uygulamak bi takıntıdır ve kişinin psikolojik sorunudur.

biliyorum konuyu yanlış yere açmışım k. bakmayın :)
daha önce bir çok kez uyardım zaten. ama her uyardığımda ''ne alakası var ben senden gördüğümü almıyorum. benim daha önceden hoşuma gitmişti sen aldın napabilirim yani sen aldın diye isteklerimden vazgeçemem.. hem sen başka bir yerde giyersin ben başka bir yerde giyerim'' diyo acaba ben mi çok otakıntılıyım diye düşünmüyorum değill :((

Çok sinir bozucu ya.
Benim de kuzenim öyledir .
O ben ne alsam benden ister .
Yeni aldığım bir elbise vardı ben giyinmeden alıp giyinmişti de üstüne çay dökmüştü .
Nasıl sinirlenmiştim de söyleyememiştim .
En iyisi uzak durmak :)

bence en iyisi onun sana yaptığını yapmak sende ondan elbisesini iste ve çay dök :D ben olsam boyle yaparım :D

ya bu konunun tam tersi de benim başımda var...
bi arkadaşım var ama samimi değiliz arada sırada gider geliriz...
gayet resmiyiz birbirimize...
ben ne alsam, bu görür görmez aa benimkinin aynısından almışsın, benden gördün dimi diye imalı imalı soruyor...nasıl bir tesdüfse artık gerçekten aldığım birçok şey onda gerçekten oluyor...sanki ondan görmüşümde almışım gibi anlıyor..bende sinir oluyorum...
oysa hiç haz etmem başkasında olan bişeyin aynısını hayatta almam, ama bunla genelde denk geliyor..ve bana sürekli imada bulunuyor...
mesela badi aldım geçenlerde, onda da varmış aynısından üzerinde gördüğüm için inanın giymiyorum badimi :)
çünkü üstümde görse hemen diyecek benden mi gördün diye...oysa hiç moda bir badi de değil, normal günlük giyilebilecek bi badi...ama tesadüf işte...:) benimde buna sinirim bozuluyor...

Ya ne varki bunda demekki sizi cok begeniyor ve kendine ornek alıyor benim unide ev arkadasım vardı aynı bedendeydık surekli birbirimizin kıyafetlerini ayakkabılarını giyerdık

Başkasının kıyafetini giymek hele hele ayakkabısını giymek:/
Ayağında mantar vardır kokuyordur hor kullanıyordur...
Yada kıyafetlerime teninin kokusu teri siner yıkarım çıkmaz vs vs vs...
Benlik bir şey değil ne alırım ne de veririm.
Herkes kendi kıyafetini giysin allahtan çevremde öyle birileri yok.

Bence arkadaşın içten içe seni kıskanıyor, seni taklit edip senin gibi olmaya çalışıyor:41:
Seni kıskanan birinin sana gerçek dost olabilme ihtimali çok çok düşük, çünkü kadınlar genelde böyle şeyleri takıntı yapar, içten içe hırs yapar, yüzüne dost arkandan kuyu kazarlar maalesef.
Bir tek seni taklit ediyor diye bu kadar çıkarım yaptım ama bence bu şekilde olma ihtimali çok yüksek, yerinde olsam öyle biriyle fazla sırrımı özelimi paylaşmaz pek birlikte takılmazdım:55:

Arkadasina bu durmdn rahtsz oldugunu soylemktn baska bir care yok. Seninkilr hosuna gidiyosa yaknda arkadasn odunc ver kullansin .

ayyyyy benim de vardı 2 kız arkadaşım öyle birisiyle çocukluktan beri görüşürdüm diğeriylede 2 yıl aynı odada kaldım yurta :52:

aynı odayı paylaştığım adı x olsun bi keresinde "siz benden güzel oldunuz ben gelmicem bana ne diye trip atmıştı 3'ümüze :53:"

Ayy canim ayni seyi bende yasadim maleseff..üstelik benimki 39 yasinda bir kadin,bense 24 yasindayim..esimin kuzeninin karisi oluyor..bende ne görse aynisini alirdi gidip.kiyafet bir yana sac rengini makyaj tarzini kisacasi herseyini bana benzetti..millet artik karistiriyordu bizi o derece :-) hic yakismiyor yasina basina benim giydigim seyler herkes kendisiyle dalga geciyor zaten..huc zannetmiyorum ben o yasa geldigimde suan giydiklerimi giyecegimi..her yasin kendine göre bir yakisani var bence..aksi ayip ve tuhaf kaciyor..
Herneyse işte bu bayanla cok samimiydim bir aralar ama baska sebeplerden dolayi kestim iliskimi allaha sükür.ohhh kurtuldum habire beni taklit etmesindende..sansliyim bu yonden :)))
Sende bnce o arkadasinla arana mesafe koy ve yavas yavas iliskini kopar derim cünkü bu hareketin altinda yatan tek şey asiri bir kiskanclik bence..psikolojisi normal olan bir insan bunu yapmaz..hadi bir alir ayni seyi iki alir ama fazlasi normal degil var işte bir bit yenigi...boyle bir arkadastan sana hayir gelecegini hic sanmiyorum...

Ayy canim ayni seyi bende yasadim maleseff..üstelik benimki 39 yasinda bir kadin,bense 24 yasindayim..esimin kuzeninin karisi oluyor..bende ne görse aynisini alirdi gidip.kiyafet bir yana sac rengini makyaj tarzini kisacasi herseyini bana benzetti..millet artik karistiriyordu bizi o derece :-) hic yakismiyor yasina basina benim giydigim seyler herkes kendisiyle dalga geciyor zaten..huc zannetmiyorum ben o yasa geldigimde suan giydiklerimi giyecegimi..her yasin kendine göre bir yakisani var bence..aksi ayip ve tuhaf kaciyor..
Herneyse işte bu bayanla cok samimiydim bir aralar ama baska sebeplerden dolayi kestim iliskimi allaha sükür.ohhh kurtuldum habire beni taklit etmesindende..sansliyim bu yonden :)))
Sende bnce o arkadasinla arana mesafe koy ve yavas yavas iliskini kopar derim cünkü bu hareketin altinda yatan tek şey asiri bir kiskanclik bence..psikolojisi normal olan bir insan bunu yapmaz..hadi bir alir ayni seyi iki alir ama fazlasi normal degil var işte bir bit yenigi...boyle bir arkadastan sana hayir gelecegini hic sanmiyorum...

bende artık mesafe koymaya başladım. demekki böylesi daha iyi :))

benim de kuzenim ne yaptıysam 'önce ayy bu ne?' diyor ama ondan sonra bir bakıyorum aynısını yapmıs,aynısından almış.sinir bozucu...

Ben de bu dertten muzdaribim. Bence çok sinir bozucu bi durum. Benden gördüklerini sanki kendi keşfetmişcesine sergiliyor. Ben napsam sinsice onu yapıyor o kadar sinirlerim bozuluyo ki. Onla arkadaşlığımı kesemem aynı arkadaş ortamındayız diye. Ama en sağlıklısı uzak durmak böylelerinden.En azından mesafe koymak katlanılacak cinsten değil. Ki bu kız sadece beni değil bir çok kişiyi taklit ediyor işin ilginç yanı bu.

Back
X