özentilik

samtusum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
101
1
0
35
İzmir
Kızlar ben resmi bir kurumda çalışıyorum bir kız var kendisinden hiç hazetmiyorum ancak arkadaşlar arasında denk gelirsek azcık muhabbetim var ve bana karşı oldukça bie fesatlığı var her hareketinden belli en son radde artık üstümde gördüğü oldukça orjinal olan bir şeyin aynısını almış hani sıradan birşey olsa neyse bir tek bende var kaç kere gördü gitmiş almış bile bile normal mi sizce??

normal olsa ne olmasa neee...
bir tek sende olmayabiliyormuş demekki.
durumu varmış almış.konu açmak için bahane mi arıyorsunuz anlamıyorum...
Allah tan ünlü falan değilde resmi makamdasınız,maazallah havanızdan geçilmezdi...

sorunlumusun kaşınıyormusun sanane ben açmak istiyorum böle bir konu evet havalıyım var mı manyağa bak

sorunlumusun kaşınıyormusun sanane ben açmak istiyorum böle bir konu evet havalıyım var mı manyağa bak

Resmi kurumda çalışan orjinal şeyler giyinen hanım ne üsturuplu konuşuyorsunuz siz öyle

Herkese satılan ürünler bunlar demek ki, başkasında görmek istemeyen bi tasarımcı ile anlaşır.

Resmi kurumda çalışan orjinal şeyler giyinen hanım ne üsturuplu konuşuyorsunuz siz öyle

Herkese satılan ürünler bunlar demek ki, başkasında görmek istemeyen bi tasarımcı ile anlaşır.

Aynen öyle .
Sende görüp aldığını nerden biliyorsun ki arkadaşım .
Belki o da aynısını senin için söylüyor .
Çok rahatsızsan cidden bir tasarımcı ile anlaşabilirsin .

Aynen öyle .
Sende görüp aldığını nerden biliyorsun ki arkadaşım .
Belki o da aynısını senin için söylüyor .
Çok rahatsızsan cidden bir tasarımcı ile anlaşabilirsin .

çok saol aydın fikirlerin için gerçekten dert ettim ki geldim buraya açtım 3 aydır giyyiorum bakıp süzüyo gıcık gıcık o tavırı görsen anlarsın sonra nerden aldığımı sordu

çok saol aydın fikirlerin için gerçekten dert ettim ki geldim buraya açtım 3 aydır giyyiorum bakıp süzüyo gıcık gıcık o tavırı görsen anlarsın sonra nerden aldığımı sordu

Sizin gibi mikemmel birinde görünce özenmiştir, yazık .
Sahi nerden aldınız bende alacağımda .

konunun kapatilmasi yakindir.

Bence bu kadar bos vaktin varsa kendine kiyafet cizimi yap, ve diktir. Kimse seninle ayni seyi giyemez o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…