özgecan'in katili hastanelik oldu

Bu kişilerin aileleri ne haldedir şimdi. Hayatları kararmıştır. Özgecandan sonra en çok üzüldüğüm bu pislik katilin kızları.
Allah evlatlarımızı korusun kötülükten.

Suphi ve babasinin sulalesi soy isimlerini degistirmeye karar vermisler . fatihin kizi var , suphinin oglu varmis 3 4 yaslarinda amcasinin dedigine göre cocuk evde kafasini duvarlara vurarmis .

Suphi ve babasinin sulalesi soy isimlerini degistirmeye karar vermisler . fatihin kizi var , suphinin oglu varmis 3 4 yaslarinda amcasinin dedigine göre cocuk evde kafasini duvarlara vurarmis .

Soyadlarını değişseler bile bu leke hep onların peşinden gelecek. Bu soy ismi taşıyan bunlarla alakasız onlarca kişi var, önemli olan bu değil.
Hastamıymış çocuk ?

Haber doğru değil hastane yalanladı zaten onları koğuşa koymazlar korumaları hücrede tutarlar ah keşke koysalar ama. Belki de olmuştur da cezaevini korumak için yalanlıyorlardır diyeceğim ama sanmıyorum.

şişeyi poposuna sokup, öyle kırsalardı keşke...

Soyadlarını değişseler bile bu leke hep onların peşinden gelecek. Bu soy ismi taşıyan bunlarla alakasız onlarca kişi var, önemli olan bu değil.
Hastamıymış çocuk ?

soy isimlerinden utaniyorlarmis , suphi'nin karisida cocugunun soy ismini degistirmeye karar vermis babasiyla ayni soy ismi tasimasin diye .
yok bildigim kadariyla hasta degil "psikopatin cocugu ne olur" dedi amcasi .

Haber doğru değil hastane yalanladı zaten onları koğuşa koymazlar korumaları hücrede tutarlar ah keşke koysalar ama. Belki de olmuştur da cezaevini korumak için yalanlıyorlardır diyeceğim ama sanmıyorum.

dogrumu yalanmi hala bilmiyorum bende , yüzde yüz gercek haber olduguna bi sekilde emin olanlar , ispati olanlar varmis ama bilemiyecem artik insallah dogrudur :KK64: bazen bende senin gibi düsünüyorum gercek olmus olabilir ama milletin bilmesini istemiyorlardir belki bu yüzden yalanlamis olabilirler , cünkü tüm türkiye öfkeli ve bu sahislari ellerine gecirmek istiyorlar ve hastanede tedavesi devam edildigini ögrendiklerinde hastaneye gelmemeleri icin yalanlamis olabilirler diye düsünüyorum :KK64:

soy isimlerinden utaniyorlarmis , suphi'nin karisida cocugunun soy ismini degistirmeye karar vermis babasiyla ayni soy ismi tasimasin diye .
yok bildigim kadariyla hasta degil "psikopatin cocugu ne olur" dedi amcasi .

Onun ne günahı var ? Şimdiye kadar psikopat olduğunu anlamamışlar mı ki konuşuyor şimdi ? İllaki belli etmiştir, tedavi etselerdi ?

Cezalandırmayı, cezaevinde yatan diger mahkumlardan beklemek ne acı...

Onun ne günahı var ? Şimdiye kadar psikopat olduğunu anlamamışlar mı ki konuşuyor şimdi ? İllaki belli etmiştir, tedavi etselerdi ?

ufak cocugun tabi günahi yok . ailenin dedigine göre uzun zamandir görüsmüyorlarmis suphiyle davranislari hic bir zaman iyi degildi zaten kuzeni "ici disi pislik dolu" dedi suphiyle fatih hakkinda , babasiyla görüsüyolarmi bilmiyorum , bide galiba 3 yil once trafik kazasi gecirmis o kazadan sonra iyice kafayi yemis kafatasinin yarisi alinmis yerine yapay doku takilmis 2 kez kalbi durmus keske ölseydi diyorlar , haklilarda .

ufak cocugun tabi günahi yok . ailenin dedigine göre uzun zamandir görüsmüyorlarmis suphiyle davranislari hic bir zaman iyi degildi zaten kuzeni "ici disi pislik dolu" dedi suphiyle fatih hakkinda , babasiyla görüsüyolarmi bilmiyorum , bide galiba 3 yil once trafik kazasi gecirmis o kazadan sonra iyice kafayi yemis kafatasinin yarisi alinmis yerine yapay doku takilmis 2 kez kalbi durmus keske ölseydi diyorlar , haklilarda .

Evet keşke ölseymiş pislik adam. Ve umarım deli raporuda çıkarmazlar. Bunları bilmiyordum. Adam hakkında öğrendikçe sinirleniyorum. O ve diğer ikisi aynı kefede , inşaallah ibretlik bir ceza alırlar, bundan sonrası olmaz.

Back
X