Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 EKİM 2010 'Da ameliyat oldum . Ameliyatım kadar ameliyat sonrası sürecimde son derece başarılı ve huzur verici geçti . Kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ...![]()
canım bayıldım burnuna harıka olmusssssssss,buarada doktordasız senınle bende abdülkadir göksele yaptırdım burun estetiğimi ve en yakın zamanda paylaşmalıyım resımlerımı :))))))))
GÖKSEL beyciler burayaaaaaaaaaaaaaaa :))))![]()
bende ona olmayi dusunuyorum ama sizin resimleri goremiyorum resimleri gordukten sonra sonkarari verecegim lutfen yardimci olun doktor secmek cok zor kac aydir ariyorum nazim cerkes ahmet karacalar naci celik ama cok pahali arkadaslar
arkadaslar benı de ekleyın ben de gormek ıstıorumm
gecen tanıstıgım bırısı a.goksele amelıyat olmus memnun kaldıgını soyledı
ben bu haftasonu selcuk oztunca amelıyat olacaktım ama ıptal ettım bır de a. beyle goruseyım dıyorum..
canım slm bende mayıs sonu abdülkadir göksel beye amelıyat olacagım ve emınım sende görusmeye gıttıgınde kesınlıkle göksel beyde karar kılacaksındır,ben ılk görüşmemden sonra muayeneye gıttım ve ıste bu dedım...ve benım amelıyat kararımda etkılı olan en önemlı seylerden bırıde busepınar dıye bır arkadasımız var bu forumda onunda resımlerıne bır bak derım sankı hıc amelıyat olmamıs gıbı okadar dogal olması benım ılgımı cektı doktorun stili bu dogal burun yapıyor ...sana sımdıden kolay gelsın dıyorum canım cok zor bır asamadır bu bende bılıyorum uzun zaman arastırdım arastırdım o doktor bu doktor ınsanın kafası ıyıce karısıyor berbat bır durum :))))
tmm canım cok tesekkur ederım
bısey sorucam ne zaman gorustun de mayıs sonuna randevu verdı
bır de mayıs uygun olacak mı sence amelıyat ıcın yaz gelıyor ya dıyorum kı sonbahara mı atsam..
ozelden yazabılıyorsan ucretı hakkında da fıkır verebılır mısın
tatlım ben abdülkadir beyle nısan ortalarında ılk görumemı yaptım nısanın son haftası cuma gunu muayenemı oldum ve mayısın ılk haftası yurt dısında olacagı ıcın mayısın 11 de son görusmemızı yapıp mayıs sonuna dogruda amelıyatımı olacagım ınsallah canım ...yazın gelmesı önemlı degıl bıtanem ya benım agustosta da amelıyat olan akrabalarım var :))) ınan hıcbır degısıklık yada hıcbır zorlugu olmadı oo yuzden hıc öyle bır sıkıntı yapmıyorum kendıme agustosta olsa amelıyatımı olurdum yanı kısın usumektense yazın sıcak sıcak rahat rahat otururum yada yatarım :))) ücret konusunuda konustuk 4500 tl olacak hayatım
amelıyat sonrası tecrubelerını beklıyorum canım :) ben de yakında gorusurum ıns, yarın da bır doktor tanıdıgım benı bır arkadasına goturecek bakalım ne dıyecekler bır kbbci muayene edecek devıasyon hakkında da fıkrım olur.. abdulkadır beyle de gorusecegım mutlaka.. 4500un tamamı estetık ıcın mı yoksa senın de devıasyon gıbı bır sorun var mı onun ucretı ıle bırlıkte mı acaba. devlet guvencesı olanların bır kısmını devletten karsılıyor dıye duydum ama tam bılmıyorum tabı, benım arkadasım uc yıl evvel estetık kısmı ıcın 2 bın tl cıvarı bır ucret odemıs ama bu sure ıcınde ıkı katına cıkarmıs da olabılır ucretı..