özgenin 40 günde 6 kilo verme günlüğü(yeniden)

fiyona_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
3.455
0
66
Antalya
arkadaşlar ben özge
27 yaşında olup 2 yaşında bi kızı olan çalışan bi anneyim...bundan yaklaşık 7-8 ay öncesine kadar kk nın diyet grubu 14. takıma dombili bi anne olarak başlayıp çıtır bi anne olarak mezun olmuştum...gel gelelim kışında girmesiyle birlikte tekrar kilo almaya başladım şu anki kilom ölee aman aman çok bi kilo değil ama 100 gr 200 gr derken 55 den 61 e kadar çıktım ve önüne geçmezsem alıp başını gidecek diye korkuyorum...kk ve takımım sayesinde yediklerimi kontrol edebiliyordum ve düzenli spor yapıyordum şimdi spor aletim olduğu halde yüzüne bile bakmıyorum...şimdi yeniden ideal kilom olan 54 e inip yeniden 26 beden olmak istiyorum...
bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa onlara da seve seve yardımcı olurum...önceden kilo vermek için yaptıklarımı da seve seve paylaşırım...

eveeet bgn yediklerimle başlıyım...öle çok yedim ki bgn bi yazıyımda kendimden utanıyım sonra da bi daha yapmıyım aynı hatayı:17::17::17::17:
sabah yarım açma ve yarım simit yedim
ara da bol bol siyah çay içtim:20::20:
saat 12:30 gibi bir minik peynirli poğaca vee beze olarak bilinen kalorisi çok yüksek bi tatlı yedim:30::30::30:
saat 16:00 da yarım porsiyon tavuk çorbası ve 2 dilim ekmek yedim..
saat 18:30 da muz ve bir tane armut yiyerek günü kapattım
şimdi zayıflama çayımı hazırlayıp içecem kızım uyuduktan sonra da spor yapıcam inşallah...

bu arada 40 günde 6 kilo vermek istemim sebebi de mart ayında şirketimizin fuarı var ve elbiselerimi giyince sağdan soldan önden arkadan portleyen yağlarımı
eritmek inşallah verebilirim....

canım allah kolaylık versin bende 54 kilodan 64 de kadar çıktım ve doğum falan yok. bi türlü veremiyorum arkadaşımın spor salonu var oraya gittim ama yağlarım kasa dönüştü bende dün kalori diyetine başladım bu defa çok azimliyim çünkü eski kıyafetlerim üzerime olmuyo yenileride kilomdan dolayı kendime yakıştıramıyorum çok moralim bozuluyo ya :( bu arada sigara kullanıyordum ve 1.5 ay önce bıraktım bu yüzden aklım hep mutfakta. durumumuz hemeh hemen aynı belki tatlı bi rekabete girersek rejimleri bırakmadan devam ederiz allah yardımcımız olsun. şu gırlağımı tutabilmek istiyorum artık :(((((((

selam kızlar

bende aranıza yeni katıldım.bir kaç gündür sadece okumakla yetindim herkes birbirine ne kadar güzel destek olmuş böyle :)

selam kızlar

bende aranıza yeni katıldım.bir kaç gündür sadece okumakla yetindim herkes birbirine ne kadar güzel destek olmuş böyle :)

Hoş geldinnn :1: benimde bu gün 3. günüm canım :1: hızlıca kilo veriyorum inşaallah :51::51::51::51::51:

Bu arada konu sahini arkadaşım seni tebrikederim..Harikasın... :46::46::46::46::46::46:

.

Son düzenleme:
Kızlar ben dün kandil dolayısıyla niyetliydim ve iftarı abarttııım önceki gün buraya yazdığımda 64 kilo yazdım kendimi ama bu sabah tartıldığımda 61 kiloydum zayıfladığımı zannetmiyorum sanırım şişkinliğim vardı o yüzden 64 çıkmıştım. Kalori dietine devam 3 gün yaptım daha ve dünküleri hesaplamadım ama bu kez çok kararlıyım güzellerim kesin zayıflıcaaaaaaammmm :d

Back
X