- Konu Sahibi zendayabella
-
Hep diyorum Allah gerçekten hakedenlere çocuk nasip etsin.3 çocuğuda üstüne bıraktım.
arkadaşlar ben kızlarımı alacağım.ama istiyorumki o adi herif biraz çeksin.ne yaşadığımı ben bilirim.bilipbilmeden lütfen yorum yapmayın.o adiler facede nasıl cilveleşiyorlar bir bilseniz.
evet biraz benziyo ama öyle değil sanırım belkide değildir onu yazan kişiye sormak lazımçocuklarınız sizin için yükmüş, kocanıza bırakınca rahat etmişsiniz gibi hissettim yazma tarzınızdan :44:
evet kötüymüş neyse bak nediycem onu boş verdüşünme hayata tekrar başla onu aklında silarkadaşlar ben kızlarımı alacağım.ama istiyorumki o adi herif biraz çeksin.ne yaşadığımı ben bilirim.bilipbilmeden lütfen yorum yapmayın.o adiler facede nasıl cilveleşiyorlar bir bilseniz.
sana katılmıyorum desem yalan olur diğer kişiler yerine ben özür dilerimbayanın demek istediğii çocuklardan kurtulmak değil kiii o adi herif çocukların sorumluluğunu alsında görsün dünyanın sadece belden aşağı olmadığınıı demek istemiş bence ve iyide yapmış zaten eninde sonunda bakamaz erkek sonuçta nasıl çocuk bakacak karısına bakamamış eninde sonunda çocuklar annesine gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?