- Konu Sahibi zendayabella
merhaba bayanlar.ben 6 ay önce burada çaresizce sorununa çözüm arayan bir zavallıydım.eski kocama çok şey borçluyum .iyiki beni 2 yıl boyunca aldatmış.ben aptalmışım.körü körüne sevmişim onu.adi herif 2 yıldır bir bayanla birlikteymiş.öğrenince boşadım.donuna kadarda aldım.100 bin tl borcuda 3 çocuğuda üstüne bıraktım.oh olsun .o kadınıda arayıp gel bununla evlen ama çocuklarda borçlarda ona kaldı dedim.birdaha ararmı sizce.tabiki oda terk etti.oh olsun.bende kendime ev tuttum.izimi kaybetti gerizekalı.şimdi çok pişman.ama iş işten geçti.bende başkasına aşık oldum.bende onun için ölüyorum.aptalmışımki aylarca gözyaşı dökmüşüm.sevgilim genç .çok yakışıklı.benimki assubaydı.sevgilim teğmen.çok mutluyum.1 aya kadar yurtdışına yerleşiyorum.ve o enayiden aldığım ev parasıyla yapıyorum.tabiki çocuklarım için mücadele verdim.velayeti o istedi.tabi beni geri almak için.şimdi öyle zor durumdaki .ben sadece ona acıyorum.boşanmak yaradı çok güzelleştin diyor.ben zaten güzeldim.okördü.neyse işte her boşanan ölmüyormuş.onu anladım.öpüldünüz şekerler.