• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgür aşk gibisi yok

zendayabella

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
4
1
6
35
Ankara
merhaba bayanlar.ben 6 ay önce burada çaresizce sorununa çözüm arayan bir zavallıydım.eski kocama çok şey borçluyum .iyiki beni 2 yıl boyunca aldatmış.ben aptalmışım.körü körüne sevmişim onu.adi herif 2 yıldır bir bayanla birlikteymiş.öğrenince boşadım.donuna kadarda aldım.100 bin tl borcuda 3 çocuğuda üstüne bıraktım.oh olsun .o kadınıda arayıp gel bununla evlen ama çocuklarda borçlarda ona kaldı dedim.birdaha ararmı sizce.tabiki oda terk etti.oh olsun.bende kendime ev tuttum.izimi kaybetti gerizekalı.şimdi çok pişman.ama iş işten geçti.bende başkasına aşık oldum.bende onun için ölüyorum.aptalmışımki aylarca gözyaşı dökmüşüm.sevgilim genç .çok yakışıklı.benimki assubaydı.sevgilim teğmen.çok mutluyum.1 aya kadar yurtdışına yerleşiyorum.ve o enayiden aldığım ev parasıyla yapıyorum.tabiki çocuklarım için mücadele verdim.velayeti o istedi.tabi beni geri almak için.şimdi öyle zor durumdaki .ben sadece ona acıyorum.boşanmak yaradı çok güzelleştin diyor.ben zaten güzeldim.okördü.neyse işte her boşanan ölmüyormuş.onu anladım.öpüldünüz şekerler.

arkadaşlar ben kızlarımı alacağım.ama istiyorumki o adi herif biraz çeksin.ne yaşadığımı ben bilirim.bilipbilmeden lütfen yorum yapmayın.o adiler facede nasıl cilveleşiyorlar bir bilseniz.:50:

bayanın demek istediğii çocuklardan kurtulmak değil kiii o adi herif çocukların sorumluluğunu alsında görsün dünyanın sadece belden aşağı olmadığınıı demek istemiş bence ve iyide yapmış zaten eninde sonunda bakamaz erkek sonuçta nasıl çocuk bakacak karısına bakamamış eninde sonunda çocuklar annesine gelir

arkadaşlar ben kızlarımı alacağım.ama istiyorumki o adi herif biraz çeksin.ne yaşadığımı ben bilirim.bilipbilmeden lütfen yorum yapmayın.o adiler facede nasıl cilveleşiyorlar bir bilseniz.:50:

kocadan intikam almak içn çocuklar kullanılır mı,yapmayın lütfen,ziyan etmeyin çocukları,alet etmeyin...yazıktır günahtır..
bu saatten sorna istedikleri gibi cilveleşsinler,olan olmuş zaten,neyin intikamı hala..
çocuklara bakınca içiniz soğuyacak mı sanki,olan çocuklara oalcak...

Aynı konuyu iki kez paylaşmak yasak
İlk yazınızdan devam edin isterseniz

'' 3 çocuğuda üstüne bıraktım.oh olsun''

'' tabiki çocuklarım için mücadele verdim.velayeti o istedi.'' .
çelişkili gerçekten :31:
sevindin mi, üzüldün mü bilemedik :23:

Benimde annem ve babam Ben 10 yasindayken ayrildilar siz suan kocaniza der's verdiginizi zannediyorsunuz ama o cocuklarin psikolojosinden haberiniz varmi aceba nasil bi annesiniz siz??? bi de oh yeni sevgilinizi takip kolunuza yurt disina yerlesin sefanizi surun intikaminizi cok güzel almissiniz bravo Size... Gurur duydum gercekten... Ben annemle 17 yildir gorusmuyorum gorusmeyi de dusunmuyorum neden mi?? Sizin gibi dusundugu icin zamaninda babasi cefasini ceksin onlar beni buyuyunce nasil olsa bulurlar umarim ayni tepkiyi gorursunuz cocuklarinizdan Allah onlarin yardimcisi olsun cok uzuldum sizin gibi bi anneye sahip olduklari icin... Nefretimi kusmak icin daha ne yazsam bilemiyorum sinirden inanin ellerim titriyo olamaz böyle cani bi dusunce demek isterdim ama ilk ornegi maalesef annem ikinci ornegi de siz oldunuz

evet kötüymüş neyse bak nediycem onu boş verdüşünme hayata tekrar başla onu aklında sil

bayanın demek istediğii çocuklardan kurtulmak değil kiii o adi herif çocukların sorumluluğunu alsında görsün dünyanın sadece belden aşağı olmadığınıı demek istemiş bence ve iyide yapmış zaten eninde sonunda bakamaz erkek sonuçta nasıl çocuk bakacak karısına bakamamış eninde sonunda çocuklar annesine gelir
sana katılmıyorum desem yalan olur diğer kişiler yerine ben özür dilerim

Back
X