Selam ben de Özgür özer e gittim ve sonuç 1 seansda tam istediğim gibi oldu Özgür bey işlem yaparken konuştuğumuzda kişinin vücuduna ve çatlağına bağlı olarak 2-3 seans sürebilecegini söyluyor zaten ama bende 1 kerede etki etti teşekkür ederim Özgür beye.
hatta bende görünce inandım orada 1 müşterisine yapmış oda 1 seans olmuş canlı canlı gördüm catlaklaklari benim gibi düzelmiş gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz ben çok memnun kaldım
Zaten Türkiyede de başka yapan bulamadım
Umarım herkese fayladali olur teşekkürler
Sormayın ben de cok pişmanım o boyalar için... Cok da üzüldüm.. ben birşey bulamadm sildirmek için ama siz de bi bakın olur mu? Eğer siliniyorsa lütfen bana da haber edin.. Ben en son plazma pen denedim belki kabuk atar boyalar gider diye ama o boyalar dermis tabakada yani daha alt tabakda ve sağlığımıza zararlı.. nasıl gider acaba
Merhaba,bende çatlak izleri için özgür hocayı çok araştırdım kendisi tanıdığım kibar nezaketli çok tatlı bir insan,fakat işlemden memnun kalmayanlardanım,öncesinde buradaki yorumlarıda okudum bazı olumsuz yorumlar vardı fakat yöntem mantıklı geldiği için ve uzun araştırmalarım sonucu karar verdim,ama bu formda tam tatmin edici cevapları alamadığım için kendi kendime dedimki ben bu işlemi yaptırdığımda olumlu olumsuz ne tecrübe edinirsem buraya yazacağım,benim gibi fikir isteyenlere yardımcı olsun(çünkü ben karar verme aşamamda tam tatmin edici detaylı bir yorum yoktu),çatlaklarım aşırı derin değil ergenlik çatlakları ama aşırı rahatsız etmesede beyaz duruyor,mayıs ayında randevu aldım tüm vücut olarak paket aldım uçakla birlikte elli bin küsür lira paraya maal oldu,diz arkası,basen,kalça,dikiş izlerim vs(dikiş izi tamamen geçecek hiç görünmeyecek dendi en çok ona sevindim büyüktü çünkü),tüm vücut 4 saat gibi birşey sürdü,şehir dışından geldiğim için yolculuk ve öncesi sonrası sıkıntılı epey yorucuydu, ama çatlaklar görünmez olacağı için değer diyerek çok motiveydim,normalde iki ay sürüyormuş oturuyormuş tam ortaya çıkması görünmez olması vs,ben üç ayı tamamladım ve değişiklik yok herşey aynı duruyor şuan:) kendisine söyleğimde çatlağa ize göre değişir diye konuşmuştuk dedi ama hayır konuştuğumuz şey dikiş izinin en sevdiği olduğu çünkü burda çok etkili olduğu hiç belli bile olmayacak orası denilmesiydi,çatlaklarım öyle derin çatlaklar değil onda bile etkili olmadıysa ne bileyim üzüldüm durumuma,tekrar seanslarında daha iyi olacaktır dedi ama etkili olmadığını gördüğüm tecrübe ettiğim birşeye tekrar neden gidip vakit ve nakit dökeyim diye düşünüyorum,aslında buradaki olumsuz yorumları dinleseydim param cebimde kalırdı okadar yoluda çekmemiş olurdum,tabiki tecrübe etmem gerekiyordu en azından içimde kalmamış oldu aklımda soru işareti kalmamış oldu,benim gibi ilk defa yaptıracak olanlara yol gösterir belki,ben şuan olsa kesinlikle yaptırmazdım,isteyenlere özelden foto atabilirim çatlaklarımın dikiş izimin durumunu, uçak biletine yazışmalarıma kadar gönderebilirim,olumlu olsa onuda yazacaktım,üzüldüm ama yapacak birşey yok şuan,bende daha belirgin veya boya vs gibi kötü bir görüntü olmadı ama etkide etmedi,keşke zamanı geri alabilsem

(burada üç yıllık üyeliğim vardı fakat ona giremedim geri almaya çalışıyorum yönetime yazdım,beklememek için yeni üye oldum umarım benim gibi ikilemde kalanlara faydalı olur)