Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burun estetiğinin başarısız olmasinda doktor hatasının ihmalinin dikkatsizliğinin olduğundan şüphem yok ama yinede ne yapacağımı bilemiyorum böyle bir durum yaşayan var mi
Beğenmemek değil normal bir görüntüsü yok ilk ameliyatta doktor birçok kusur ekledi burnuma çökme olsa ona bile razıyımburun estetiğiniz neden başarısız oldu? sizmmi beğenmiyosunuz yoksa çökme falanmı oldu
Özgür Yörük ile ilgili çok bilgim yok. Ancak kendisinin Erzurum'da olduğunu biliyorum. Özgür Yörük'e ameliyat olduğunuzu ve sorun yaşadığınızı belirten mesajı okuduktan sonra tavsiye vermek istedim. Bende Erzurum'da çok ünlü A. bey'e ameliyat olmuştum. Çok uzun araştırmalar sonucu size de tavsiye ettiğim Metin Önerci'ye ameliyat olmaya karar verdim. Çünkü bu ismi bana bizzat kbb profesorleri önerdi, alanında en iyisi o diye. Arkadaşım ise Metin Bey'in öğrencisi olan Taşkın Yücel'e ameliyat oldu. Özgür Bey'den sorun yaşadıysanız ikinci müdahale için neden onu araştırıyorsunuz ki?! Çünkü burunda revizyon ameliyatında başarı oranı daha da düşer. Bu yüzden size önerim alanında en iyisine müracaat etmenizdir.Evet özgür yörük le ilgili bilginiz var mi?
Evet özgür yörük le ilgili bilginiz var mi?
Yine belirteyim ki size yazmamın diğer sebebi yaşadığınız durumu yaşadım, başka kimsenin başına gelmesin.Evet özgür yörük le ilgili bilginiz var mi?
Estetik mi oldunuzYine belirteyim ki size yazmamın diğer sebebi yaşadığınız durumu yaşadım, başka kimsenin başına gelmesin.
Hayır, ileri derece de deviasyon vardı, ama deviasyonla birlikte etetik olmayı da düşünüyordum ki vazgeçtim. İyi ki vazgeçmişim. Deviasyonu adam akıllı yapamayan Atilla Bey'e estetik ameliyat olmak işten bile olmasa gerek. Zaten ikinci kez nefes alamıyorum diye gidişimde tavrı ve üslubunu beğenmedim. Muayene sonrası bana dediği "evet eğrilik var ama az" tartışmaya girmek istemedim bende. Daha sonra Ankara'dan arkadaşım ameliyat oluştu ona sordum kime oldun diye. Cevaben Taşkın Yücel'i söyledi. Taşkın Yücel'i ona doktor olan ablası uzun araştırmadan sonra önermiş, ve gayet memnunmuş. Ablası bir devlet büyüğümüzün kalp doktoru. Taşkın Hoca'ya kız kardeşimin arkadaşı estetik ameliyat oldu, gayet te güzel olmuş ama az da olsa estetik olduğu belli oluyor. Metin Önerci piyasanın çok üstünde fiyata yapar ama en iyisidir. Zaten lakabı hocaların hocasıdır. Birkaç yaptığı estetikli burunu gördüm, saygı duydum. Hiç değilse ona muayene olmanızı tavsiye ederim. Metin Önerci'yi ilk kez üniversite'den bi arkadaşımdan duymuştum. Konya'da kimsenin yapmaya cesaret edemediği burun içinde göze baskı yapan kist için doktorlar önermiş.Bu ameliyatı yaparsa Türkiye'de Metin Hoca yapar diye. Daha sonra araştırdım ki doktorlar için de en iyisiymiş. Amacım birinin reklamını yapmak değil. Zaten haftada ortalama 10'un üzerinde ameliyat yapıyor, varın tecrübesini siz düşünün.Estetik mi oldunuz
Ben adını hiç duymamıştım.erzurumda estetiği iyi yapacak pek doktor yok.Hayır, ileri derece de deviasyon vardı, ama deviasyonla birlikte etetik olmayı da düşünüyordum ki vazgeçtim. İyi ki vazgeçmişim. Deviasyonu adam akıllı yapamayan Atilla Bey'e estetik ameliyat olmak işten bile olmasa gerek. Zaten ikinci kez nefes alamıyorum diye gidişimde tavrı ve üslubunu beğenmedim. Muayene sonrası bana dediği "evet eğrilik var ama az" tartışmaya girmek istemedim bende. Daha sonra Ankara'dan arkadaşım ameliyat oluştu ona sordum kime oldun diye. Cevaben Taşkın Yücel'i söyledi. Taşkın Yücel'i ona doktor olan ablası uzun araştırmadan sonra önermiş, ve gayet memnunmuş. Ablası bir devlet büyüğümüzün kalp doktoru. Taşkın Hoca'ya kız kardeşimin arkadaşı estetik ameliyat oldu, gayet te güzel olmuş ama az da olsa estetik olduğu belli oluyor. Metin Önerci piyasanın çok üstünde fiyata yapar ama en iyisidir. Zaten lakabı hocaların hocasıdır. Birkaç yaptığı estetikli burunu gördüm, saygı duydum. Hiç değilse ona muayene olmanızı tavsiye ederim. Metin Önerci'yi ilk kez üniversite'den bi arkadaşımdan duymuştum. Konya'da kimsenin yapmaya cesaret edemediği burun içinde göze baskı yapan kist için doktorlar önermiş.Bu ameliyatı yaparsa Türkiye'de Metin Hoca yapar diye. Daha sonra araştırdım ki doktorlar için de en iyisiymiş. Amacım birinin reklamını yapmak değil. Zaten haftada ortalama 10'un üzerinde ameliyat yapıyor, varın tecrübesini siz düşünün.
Erzurum'da deviasyonu yapabilen doktor bile yok,kaldı ki estetiği yapabilsin! Deviasyon'dan dolayı ameliyat oldum dediğim gibi, hala daha rahat nefes alamıyorum. Adını duymamış olmamanıza şaşırdım önce, ama sonra size hak verdim. Metin Hoca piyasada ki diğerleri gibi olmadığı için internette ve medya da adı çok geçmez. Tanıdığınız bir kbb doktoru varsa ona Metin hoca'yı sorabilirsiniz. Erzurum'da bir kbb cinin kesinlikle ameliyat dediği kardeşimin durumu için ameliyat gereksiz demişti. Muayene ücreti 400tl. Hastasına davranışı da gayet iyi. Erzurum'da ki diğerleri gibi kendini beğenmiş değil. Dr. A. gibi adamına göre muamele yapan tip hiç değil. Ben Metin Hoca'ya bu yaz ameliyat olacağım. Çok araştırdım, bence benden daha fazla irdeleyeni yoktur. Zaten pimpirikliyim, o yüzden benim için en iyisi olmalı. En kısa sürede iyileşmenizi temenni ediyorum. Hatta size dost tavsiyesi olarak derim ki, randevu alın ve muayene olun. Benim yaz ortasına uzatmamın sebebi işten dolayı.Ben adını hiç duymamıştım.erzurumda estetiği iyi yapacak pek doktor yok.