• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüven eksikliği ve yeni iş

hazirangelini

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
238
79
123
Kızlar hepinize merhabalar ben 29 yaşında 3 yılı geckın evliyim. 27 gün önce doğum yaptım suan dogum ıznındeyım Kasım basında ıznım bıtıyor buarada özel muayhanede diş hekimi asistanıyım 5 yıldır ama ısımı severek yapmama ragmen patronum soguttu beni zamanında alamadıgım maasım surekli ayak işleri vs vs acıkcası dogum parasini almak için dayanmıstım
benim esımde kozmetik sektöründe güzellik salonlarına mal veriyo ve bana 6 aylık ücretsiz izin kullanmamı bu dönemde de ücretsiz eğitimi aldıracagı bı yer olduğunu soluyo aldıracagı egitim de ıpek kırpık kalıcı Makyaj eğitimi hem ucretsiz alıcam egitimi hemde ogrendıgım an musteri hazır ayrıca bireysel calıscam yani calısma saatlerımı ben belırlıcem musterıye ben saat ve gun verıcem buarada ogluma annem bakıcak buraya kadar çok iyi hersey ama ben korkuyorum :( egitimi vercek kızıda yakından tanıyorum herkes destekcım ama ben ogrenememekten yapamamaktan korkuyorum esım kımler ogrenıyo neler yapıyor dıyo ama ben cok tedırgınım bu ısı cok ıstıyorum noldu da bole oldum bılmıyorum ama kendıme olan güvenımı kaybettim ne yapmam lazım :(

Kızlar hepinize merhabalar ben 29 yaşında 3 yılı geckın evliyim. 27 gün önce doğum yaptım suan dogum ıznındeyım Kasım basında ıznım bıtıyor buarada özel muayhanede diş hekimi asistanıyım 5 yıldır ama ısımı severek yapmama ragmen patronum soguttu beni zamanında alamadıgım maasım surekli ayak işleri vs vs acıkcası dogum parasini almak için dayanmıstım
benim esımde kozmetik sektöründe güzellik salonlarına mal veriyo ve bana 6 aylık ücretsiz izin kullanmamı bu dönemde de ücretsiz eğitimi aldıracagı bı yer olduğunu soluyo aldıracagı egitim de ıpek kırpık kalıcı Makyaj eğitimi hem ucretsiz alıcam egitimi hemde ogrendıgım an musteri hazır ayrıca bireysel calıscam yani calısma saatlerımı ben belırlıcem musterıye ben saat ve gun verıcem buarada ogluma annem bakıcak buraya kadar çok iyi hersey ama ben korkuyorum :KK43: egitimi vercek kızıda yakından tanıyorum herkes destekcım ama ben ogrenememekten yapamamaktan korkuyorum esım kımler ogrenıyo neler yapıyor dıyo ama ben cok tedırgınım bu ısı cok ıstıyorum noldu da bole oldum bılmıyorum ama kendıme olan güvenımı kaybettim ne yapmam lazım :KK43:
Arkadasim her Insan yeni bir ise baslarken tedirgin olur karamsar dusunur .Ama sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin cok gozunuzde buyutup.egitmeni tanimaniz cok guzel esinizin destek olmasi daha da guzel.yeni isinizde mutluluk ve basari dilerim.

Yapamazsanız ne olur ? Ne kaybedersiniz ki.. Hiç.. Bir kaç laf duyarsınız belki beceremedi gibi. Herkes kendine baksın.Deneyemeyenler bile var.Deneyip becerememek ayıp değil.

Ummadik tas bas yararmis :) bismillah de basla neden boyle dusunuyorsun. Ya cok iyi yaparsan? Bir de bu acidan bak konuya. Sifir yetenekle asiri ozguveni olan tipler var sen bu kadar ince dusunebiliyorsan bence kesin yaparsin :)

QUOTE="temmuzsogugu, post: 36843268, member: 583173"]Arkadasim her Insan yeni bir ise baslarken tedirgin olur karamsar dusunur .Ama sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin cok gozunuzde buyutup.egitmeni tanimaniz cok guzel esinizin destek olmasi daha da guzel.yeni isinizde mutluluk ve basari dilerim.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim hepinize hamileyken basladi bu korku bende aslında dogum ıznım basladıgında egitim alıcaktım ama ellerımdekı odem yuzunden kaldı o zaman
sımdı kırkım cıkınca baslıcam egıtıme ve en çok sızın bu cumlelerınızı destegınızı aklıma getırcem :)
sanırım lohusa depresyon u bıraz bendeki uzerımde kalan kılolar ne onlem aldıysam önüne gecemedıgım catlaklarım mecburen sezeryan oldum gelenlerın keske normal olsaydı korse taksana ay neden durgunsun bole kı uykusuz geceler sonrasında mısafır agırladıgım anda oluyo bunlar bıanda neye ugradıgımı sasırdım :( pazar günü esımle dısarı cıkmıstık kendımı olü gibi hissettim göbek cıkık ne biliyim bi garip duygu anneliğimi ayrıca sorguluyorum kafam cok dolu ama benim derdımı okuyup cevap veren ınsanlar varmış gerçekten çok mutlu oldum ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN :)

Son düzenleme:
Kafanda acabalar olması çk normal ama kendini doldurma. Dolduracaksan da olumlu şeylerle doldur. Bak ne gzl eşinde destekliyor. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. Kendini motive etmelisin. Göbiş flan şimdi takılma bunlara daha 40 ın çıkmamış, yeni dogum yapmışsın, verirsin zamanla kilolarını. Loğusa olduğun için şimdi bütün duyguların uçlardadır. Herşey normale dönücektir. Bir bakmışsın eğitimin bitmiş işe başlamışsın bile :) Hadi kolay gelsin....

Kafanda acabalar olması çk normal ama kendini doldurma. Dolduracaksan da olumlu şeylerle doldur. Bak ne gzl eşinde destekliyor. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. Kendini motive etmelisin. Göbiş flan şimdi takılma bunlara daha 40 ın çıkmamış, yeni dogum yapmışsın, verirsin zamanla kilolarını. Loğusa olduğun için şimdi bütün duyguların uçlardadır. Herşey normale dönücektir. Bir bakmışsın eğitimin bitmiş işe başlamışsın bile :) Hadi kolay gelsin....

Ay hadi inşallah :) sanırım dediğin ve benimde fark ettiğim gibi lohusalıkta etkiliyor beni :(
Cok tesekkur ederim cevabın için.Allah razi olsun :)

benim esımde kozmetik sektöründe güzellik salonlarına mal veriyo ve bana 6 aylık ücretsiz izin kullanmamı bu dönemde de ücretsiz eğitimi aldıracagı bı yer olduğunu soluyo aldıracagı egitim de ıpek kırpık kalıcı Makyaj eğitimi hem ucretsiz alıcam egitimi hemde ogrendıgım an musteri hazır ayrıca bireysel calıscam yani calısma saatlerımı ben belırlıcem musterıye ben saat ve gun verıcem buarada ogluma annem bakıcak buraya kadar çok iyi hersey ama ben korkuyorum :KK43: egitimi vercek kızıda yakından tanıyorum herkes destekcım ama ben ogrenememekten yapamamaktan korkuyorum esım kımler ogrenıyo neler yapıyor dıyo ama ben cok tedırgınım bu ısı cok ıstıyorum noldu da bole oldum bılmıyorum ama kendıme olan güvenımı kaybettim ne yapmam lazım :KK43:
şimdi yeni hamilelik döneminden çıkmanızdan dolayı alınmış kilolar, eski patronunuzun ayak işleri belkide başka sebeplerden vardır bunlar sizde özgüven eksikliğine sebep olmuşş. kesinlikle böyle düşünmeyin siz herşeyin en iyisini yapabilrsiniz bu kural herkes için geçerli kendinizi kapatmayın etrafınızdaki kimseyede yapamam edemem demeyin eşiniz dahi olsa zayıf gözükürseniz karşınızdaki insanda öğretirken size ön yargıyla yaklaşablir buda onun tavırlarına yansıyıp sizi dahada işinden çıkılmıycak bi hale düşürebilir.

kendinize güvenin yapabileceğinize inanın..

Evet işimle ilgili daha birçok sebep var doğum iznine cıktıgım zaman nefes aldıgımı hissetmiştim.. hatta bazen geri dönüp bakıyorum da ben bu adama 5 yıldır nasıl katlanmısım
sımdı sızın destegınızle biyerde kendi işimin patronu olucam inşallah önce oğluma hayalini kurdugum mevlüdünü yapıcam sonra da bi psikologa da gıdıcem cunku kendimi gerçekten çok yorgun güçsüz hıssedıyorum bide su fazla kilolar gidecek elbet biliyorum ama sanırım beynim benimle dalga geçiyor :(
yaUOTE="gunbeay07, post: 36845435, member: 610065"]şimdi yeni hamilelik döneminden çıkmanızdan dolayı alınmış kilolar, eski patronunuzun ayak işleri belkide başka sebeplerden vardır bunlar sizde özgüven eksikliğine sebep olmuşş. kesinlikle böyle düşünmeyin siz herşeyin en iyisini yapabilrsiniz bu kural herkes için geçerli kendinizi kapatmayın etrafınızdaki kimseyede yapamam edemem demeyin eşiniz dahi olsa zayıf gözükürseniz karşınızdaki insanda öğretirken size ön yargıyla yaklaşablir buda onun tavırlarına yansıyıp sizi dahada işinden çıkılmıycak bi hale düşürebilir.

kendinize güvenin yapabileceğinize inanın..[/QUOTE]
Ev

Back
X