- 21 Eylül 2013
- 238
- 79
- 123
- Konu Sahibi hazirangelini
-
Arkadasim her Insan yeni bir ise baslarken tedirgin olur karamsar dusunur .Ama sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin cok gozunuzde buyutup.egitmeni tanimaniz cok guzel esinizin destek olmasi daha da guzel.yeni isinizde mutluluk ve basari dilerim.Kızlar hepinize merhabalar ben 29 yaşında 3 yılı geckın evliyim. 27 gün önce doğum yaptım suan dogum ıznındeyım Kasım basında ıznım bıtıyor buarada özel muayhanede diş hekimi asistanıyım 5 yıldır ama ısımı severek yapmama ragmen patronum soguttu beni zamanında alamadıgım maasım surekli ayak işleri vs vs acıkcası dogum parasini almak için dayanmıstım
benim esımde kozmetik sektöründe güzellik salonlarına mal veriyo ve bana 6 aylık ücretsiz izin kullanmamı bu dönemde de ücretsiz eğitimi aldıracagı bı yer olduğunu soluyo aldıracagı egitim de ıpek kırpık kalıcı Makyaj eğitimi hem ucretsiz alıcam egitimi hemde ogrendıgım an musteri hazır ayrıca bireysel calıscam yani calısma saatlerımı ben belırlıcem musterıye ben saat ve gun verıcem buarada ogluma annem bakıcak buraya kadar çok iyi hersey ama ben korkuyorumegitimi vercek kızıda yakından tanıyorum herkes destekcım ama ben ogrenememekten yapamamaktan korkuyorum esım kımler ogrenıyo neler yapıyor dıyo ama ben cok tedırgınım bu ısı cok ıstıyorum noldu da bole oldum bılmıyorum ama kendıme olan güvenımı kaybettim ne yapmam lazım
Kafanda acabalar olması çk normal ama kendini doldurma. Dolduracaksan da olumlu şeylerle doldur. Bak ne gzl eşinde destekliyor. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. Kendini motive etmelisin. Göbiş flan şimdi takılma bunlara daha 40 ın çıkmamış, yeni dogum yapmışsın, verirsin zamanla kilolarını. Loğusa olduğun için şimdi bütün duyguların uçlardadır. Herşey normale dönücektir. Bir bakmışsın eğitimin bitmiş işe başlamışsın bile :) Hadi kolay gelsin....
şimdi yeni hamilelik döneminden çıkmanızdan dolayı alınmış kilolar, eski patronunuzun ayak işleri belkide başka sebeplerden vardır bunlar sizde özgüven eksikliğine sebep olmuşş. kesinlikle böyle düşünmeyin siz herşeyin en iyisini yapabilrsiniz bu kural herkes için geçerli kendinizi kapatmayın etrafınızdaki kimseyede yapamam edemem demeyin eşiniz dahi olsa zayıf gözükürseniz karşınızdaki insanda öğretirken size ön yargıyla yaklaşablir buda onun tavırlarına yansıyıp sizi dahada işinden çıkılmıycak bi hale düşürebilir.Kızlar hepinize merhabalar ben 29 yaşında 3 yılı geckın evliyim. 27 gün önce doğum yaptım suan dogum ıznındeyım Kasım basında ıznım bıtıyor buarada özel muayhanede diş hekimi asistanıyım 5 yıldır ama ısımı severek yapmama ragmen patronum soguttu beni zamanında alamadıgım maasım surekli ayak işleri vs vs acıkcası dogum parasini almak için dayanmıstım
benim esımde kozmetik sektöründe güzellik salonlarına mal veriyo ve bana 6 aylık ücretsiz izin kullanmamı bu dönemde de ücretsiz eğitimi aldıracagı bı yer olduğunu soluyo aldıracagı egitim de ıpek kırpık kalıcı Makyaj eğitimi hem ucretsiz alıcam egitimi hemde ogrendıgım an musteri hazır ayrıca bireysel calıscam yani calısma saatlerımı ben belırlıcem musterıye ben saat ve gun verıcem buarada ogluma annem bakıcak buraya kadar çok iyi hersey ama ben korkuyorumegitimi vercek kızıda yakından tanıyorum herkes destekcım ama ben ogrenememekten yapamamaktan korkuyorum esım kımler ogrenıyo neler yapıyor dıyo ama ben cok tedırgınım bu ısı cok ıstıyorum noldu da bole oldum bılmıyorum ama kendıme olan güvenımı kaybettim ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?