- 21 Eylül 2013
- 238
- 79
- 123
- Konu Sahibi hazirangelini
Kızlar hepinize merhabalar ben 29 yaşında 3 yılı geckın evliyim. 27 gün önce doğum yaptım suan dogum ıznındeyım Kasım basında ıznım bıtıyor buarada özel muayhanede diş hekimi asistanıyım 5 yıldır ama ısımı severek yapmama ragmen patronum soguttu beni zamanında alamadıgım maasım surekli ayak işleri vs vs acıkcası dogum parasini almak için dayanmıstım
benim esımde kozmetik sektöründe güzellik salonlarına mal veriyo ve bana 6 aylık ücretsiz izin kullanmamı bu dönemde de ücretsiz eğitimi aldıracagı bı yer olduğunu soluyo aldıracagı egitim de ıpek kırpık kalıcı Makyaj eğitimi hem ucretsiz alıcam egitimi hemde ogrendıgım an musteri hazır ayrıca bireysel calıscam yani calısma saatlerımı ben belırlıcem musterıye ben saat ve gun verıcem buarada ogluma annem bakıcak buraya kadar çok iyi hersey ama ben korkuyorum
egitimi vercek kızıda yakından tanıyorum herkes destekcım ama ben ogrenememekten yapamamaktan korkuyorum esım kımler ogrenıyo neler yapıyor dıyo ama ben cok tedırgınım bu ısı cok ıstıyorum noldu da bole oldum bılmıyorum ama kendıme olan güvenımı kaybettim ne yapmam lazım 
benim esımde kozmetik sektöründe güzellik salonlarına mal veriyo ve bana 6 aylık ücretsiz izin kullanmamı bu dönemde de ücretsiz eğitimi aldıracagı bı yer olduğunu soluyo aldıracagı egitim de ıpek kırpık kalıcı Makyaj eğitimi hem ucretsiz alıcam egitimi hemde ogrendıgım an musteri hazır ayrıca bireysel calıscam yani calısma saatlerımı ben belırlıcem musterıye ben saat ve gun verıcem buarada ogluma annem bakıcak buraya kadar çok iyi hersey ama ben korkuyorum