Özguven eksikligi :((

Ebru125

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
11
0
1
28
Merhaba arkadaslar
Sizlere biseyler danismak istiyorum benim hic ozgunvenimin olmadigini dusunuyorum bazen kendimi cok eksik hissediyorum mesela eltimle gorumcem aralari bi ara cok bozuktu simdi kanka olmuslar sakalasip gulup egleniyorlar benimle de konusiyorlar ama siradan gorumcem eltimin pesinde fir donuyo ben kaynanamla birlik oturuyorum kaynanam rahatsiz ona bakmaya geldi ama surekli eltimle birlikte bsey oldumu hemen birbirleriyle konusurlar bana da sonradan soylerle ben kendimi ezikmisim gibi hissedoyorum kizlar ne yapmaliyim yalniz hissediyorum bana yardimci olur musunuz simdiden tesekkurler yorumlariniz icin

Arkadaşınız yok mu hiç. Bırakın konusmasinlar siz kendi cevrenizi oluşturun

Gerçekten ezik misin onlara muhtaç mısın yakında yerler birbirlerini en iyisi uzak durmak. Elti ve görümce bunlar tehlikeli kelimeler. Hayatında ne kadar az o kadar mutlu.

Fazla yakınlık tez ayrılık getirirmiş. Boşverin yakın olsunlar. Yarın öbür gün bi olay olduğunda kafanız rahat olur. En iyisi mesafeli olmak :KK49:

Biseyler yapiyoruz oturalim yiyelim eltim hemen evine iner temizlik yapar gorumcemle ben yaparim ama gozleri arar onu neyse hersey olur eltim gelir bas koseye oturuur banada yer kalmaz bende sinirleniyorum oglumu alip eve giriyorum ne biseye elini surmeyen eltim neden gorumcem cagirir herseyide ben yaptim slaka kafam

Beni salak yerine koyuyorlar resmen sanki ben anlamiyom bi bi kadina gidicekler di neymis efendim ben daha tanimiyom onlar gidicek ben sonra arkalarindan gidicem onlarla kafede bulusucakmisiz

Siz kendi kendinizi dışlamışsınız bence. 3lü her arkadaş,akraba ilişkisinde diğer ikisi samimiyet kurarken siz uzakta kalıyosunuzdur muhtemelen. Bu durum kendinizi dışlanmış hissedip farkında olmadan uzak durmanızdan kaynaklanıyor bence. biraz daha girişken olun tabi eltiniz ve görümcenizle samimiyet kurmak istiyorsanız eğer.

Sen de başka bir şeyler yap. Onlar oturup dedikodu yapıyorlar diye sen de yapmak zorunda değilsin. Aralarında konuştukları ne tam anladım ama tahmin edebiliyorum. Hayatta bambaşka şeyler var. Siz gundeminizi biraz eltinizden gorumcenizden uzak tutun. Hatta uzak durmaya çalışın. Sabahları kendi kahvenizi yapın yürüyün dolaşın müzik dinleyin kitap okuyun. Özgüven sosyal olmakla ilgili olduğu kadar kendinizle de ilgili. Siz kendinize iyi davrandığınız sürece çok takmazsiniz kimseleri. Özgüveniniz kendilinden gelişir. Boşverin kısacası görümceyi eltiyi. Kendinizi sevin kendinize odaklanin geliştirin.

Merhaba arkadaslar
Sizlere biseyler danismak istiyorum benim hic ozgunvenimin olmadigini dusunuyorum bazen kendimi cok eksik hissediyorum mesela eltimle gorumcem aralari bi ara cok bozuktu simdi kanka olmuslar sakalasip gulup egleniyorlar benimle de konusiyorlar ama siradan gorumcem eltimin pesinde fir donuyo ben kaynanamla birlik oturuyorum kaynanam rahatsiz ona bakmaya geldi ama surekli eltimle birlikte bsey oldumu hemen birbirleriyle konusurlar bana da sonradan soylerle ben kendimi ezikmisim gibi hissedoyorum kizlar ne yapmaliyim yalniz hissediyorum bana yardimci olur musunuz simdiden tesekkurler yorumlariniz icin
Kendinize bir hobi edinin, hiç bir şey yapamıyorsanız kitap okuyun, boşverin kaynanayı ektiği görümceyi

Peki ben ozguvenimi nasil kazanabilirim onlara nasil belli edebilirim

Belki kafa dengi degilsiniz, belki yasiniz onlara denk degil muhabbetiniz sarmiyor.
Belkide cok geveze birisiniz onlra konusma hakki vermiyorsunuz. Kim bilir belkide cok alingan, hemn herseye herkese kusen, sohbete karisip gidemeyen, muhabbet konusu acamayan birisniz.

Ozguveninizi yerine getiren kisilerle anlasin gezin. Yoksa boyle kendinizi yersiniz.

Back
X