Haklısınız güvensizliğim yürüyüşüme bile yansıyor kambur gibi duruyorsun demişti birisiAyna karşısında gözlerinizin içine bakarak konuşma yapın kendinizle bu konu hakkında ve özgüven için kendinize telkinler verin.
Gözünüzü insanlarla konuşurken, kaçırmamak için gerekirse saniye sayın içinizden.
Başınızı öne eğmeyin, siz fark etmeden bunu yapıyorsunuzdur, kollarınızı bağlamayın, birisi ile konuşurken-onu dinlerken dik ve fakat öne doğru eğilimli (İlgiliyim, seni dinliyorum demek) bir pozisyon alın, kendinizi takip edin.
Bunları baştan ayarlarsanız, üzerinizdeki ilk tutukluğu atarsınız.
27Kaç yaşındasınız?
Sağlıklı bir ilişkim olmadı zaten bu yaşa kadar ayıptan ziyade beğenilmeme korkum var benim uzmana gittim faydası olmadıBence yetişkin biri için bu duygular doğal değil.
Yetiştirilme tarzım falan demişsiniz,belki farkında olmadan kafanızda ''ayıp,günah'' olarak kodlandı bazı şeyler,şu an adım attıkça suçlu hissediyorsunuz.
Bence bir uzmanla görüşün.
Haklısınız güvensizliğim yürüyüşüme bile yansıyor kambur gibi duruyorsun demişti birisi
Bunların genel merkezi işte kendime güvenimin olmaması ama şimdiki kızlara bakıyorum iki gümde bile birini elde ediyorlar gözlerine kestirip hep imrenmişimdirEvet, bedene geçer direkt ve insanlar da bunu fark eder.
Bunların genel merkezi işte kendime güvenimin olmaması ama şimdiki kızlara bakıyorum iki gümde bile birini elde ediyorlar gözlerine kestirip hep imrenmişimdir
Aslında tek bu konuda da değil topluluk önünde konuşmak bir toplantı da söz almak vs bunlarda korkutuyor beni kendimi rahat hissettiğim ortamlarda ve kişilerle rahat davranabiliyorum.Özguvenden kastınız ssdece erkeklerle iletisim kuramamak mi biraz oyle anladim .Bence destek alabilirsiniz bu konuda cunku bu sizin yetistirilme tarzınızdan ve bilincaltiniza attığınız şeylerden kaynaklaniyor
O zaman iyi bir danismandan psikolojik destek alabilirsiniz .Ve çözüm bulacağınıza inaniyorum .Mesela bi arkadasim yagmurda araba kullanamiyordu bunun icin terapi aldi ise yaradi .Bu da bir nevi fobi .Aslında tek bu konuda da değil topluluk önünde konuşmak bir toplantı da söz almak vs bunlarda korkutuyor beni kendimi rahat hissettiğim ortamlarda ve kişilerle rahat davranabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?