Özgüven eksiliği bu??

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz iki olgun insanız o geleceği zaman günlerce kıyafet arıyorum ayda bir defa geliyor ve ben ayda bir defa yeni birşeyler alıyorum temiz olmaya özen gösteriyorum şu kıl tüy mevzuları hoş kokular tırnak filan hayır ya olmuyor bir türlü her seferinde buluştuktan sonra ve sevgilim gittikten sonra kendime takıyorum kafayı şu giydiğime bak yakışmamış sanki makyajım kötü olmuştu şuramı beğenmedimi ki yok öylydi yok böyleydi kendimi yıpratıyorum ya. iltifat etmediğinden olabilirmi diye düşünüyorum ama beğrniyor gibi bakıyor sürekli olmasada hoş oldugumu dile getiriyor arada.Kendime neden güvenmiyorum ben o kusursuzmu sanki yooo değil.

Ne kadar süredir berabersiniz? Yeniyseniz bu normal bir de uzakta oldugunuz için birbirinize alısma süreciniz de uzayabilir. Zamanla gececektir diye düşünüyorum:)

Temizlik ve bakimdan sonra doğallik önemli.
Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin.yoksa sizin beğenmediğiniz kendinizi başkalari çok kırar,ezer.

Uzakta olduğunuz için bu telaş normal ama kendin gibi ol, kendine güven, erkekler bizi bu kadar düşünmüyor çünkü o yüzden kusursuz olmayan bir adam için kendinde kusur arama :)

Bence abartıyorsun. Yeni kiyafet almissin kendi zevkine gore giyinip,manikur pedikur sac bas yerindeyse daha ne olacak ki? Kendisi nasil geliyor yanına frak mi giyiyo

Sen özene bezene hazırlanıp , ondan çok güzelsin çok hoş olmuşsun gibi şeyler duymadığın için o gidince bu durumu yaşıyorsun bence ...

seni seven kusurlarınla sevsin
temiz ve bakımlı isen gerisi onun nazarına kalmış buda senin değil onun problemidir

Back
X