özgüven icin zayiflamak şart diyorsaniz ...

bugunku menumu de toparlayayım

kahvaltıyı yazmıştım zaten

öğle yemegi

1 tabak lahaam yemegi

3 yk pirinç pilavı

ara öğün

3 tane kuru hurma, yeşil çay

akşam yemegi

ton balıklı salata

ara öğün

2 çatal yaş pasta :26:

akşam yemegini dışarda yedigim için yeşil kahvemi yemekten sonra içebildim ancak, bugunluk yeme işini de kapattım :56:

kızlar listeişini baska biri üstlenebilirmi ben bu hafta pek giremicemmm :50::50:

3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde benim menulerim.. kahvaltıda herşeyden hyiyebiliyorsun yaglı olmadıgı sürece tabi. 3 dilimde ekmek var aslında ama ben 3 dilim yiyemiyorum 1 dilim kesiyor beni :26:

ara öğünlerin birinde süt veya turevi şeyler var, birinde meyve var, birinde de eti form biskuvileri gibi bişeyler veya ince bir tost var :26:

öğle ve akşam yemeginde ya çorba yada makarna pilav vb. yanına sebze yemegi, bir miktar et ve salata var, hatta ekmek bile verdi ama o ekmekleri de yiyemiyorum ben :26:

aslında tamı tamına bu listeyi uyguladıgım zamanlarda çok güzel kilo veriyordum ben ama şuan arada uymayanbazı şeyler oluyor malesef, o yuzden uyabildigim kadar yiyorum :26:

Tşk canım. Azda olsa bunlara uyabilsem çok ii olacak

Gecmissss olsunnn ne oldu :( benimde esim rahatsiz bizde hastanedeyiz sk sık giremiyorum o yuzdenn :(:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah 08:00
4 siyah zeytin
1/2 dilim beyaz peynir

öğle 12:00
1.5 kase yoğurt
3 kuru incir

ara 16:00
2 kuru incir

akşam 18:00
1 kase yoğurt
2 yk yulaf
4 kuru kayısı
2 zeytin

3 lt su
2 fincan yeşil çay
30 dk spor
dün bozdum diyeti 1500 olmuştur heralde dün kalori bu bugunkü diyetim :S neredesiniz kızlar ya sus pus olmuşunuz kaybolmuşunuz .S

SABAH 08
2 domates.
1/2 salatalık.
3 siyah zeytin.
3 yeşil zeytin
1 dilim peynir.
1 Kızarmış kepekli ekmek
ARA 10
1 diyet eti form bisküvi
2 kuru kayısı.
ÖĞLE 12.
2 kızarmış kepekli ekmek.