neden bilmiyorum asırı bi ozguven kaybı yasıyorum aslında yasımda oldukca kucuk unıversıtede bı kızım,iki bucuk yıllık bi ilişkim var erkek arkadasım her turlu fedakarlıgı yaptıgı halde ona bıle tam guvenemıyorum sankı ona yetmıyomusum bidaha boyle bırı bana bakmazmıs gibi gelio yoldan her gecen kızla kendımı kıyaslıyorum ve hatta ozenıyorum..aslında buna neden olucak bıseyde yok duzgun bı egıtımım normal bı kılom egıtımlı ve kulturlu her zaman yanımda olan bı aılem var ama ben bı turlu bu problemı asamıyorum,hatta okula ılk basladıgımda bicok kisi tansmak bıle ıstemıs arkadaslarm aracılıgıyla ama bunlar anlık bı guven verıyo sonra puff o guvende en ufak seyde yıkılıo,bazen polikistık over(hormon duzensızlıgı) hastası oldugum ıcın kullandıgım dogum kontrol haplarımı bu guvensızlıge,ıcınden bi turlu cıkamadıgım negatiflige neden oluyo dıye dusuyorum lutfen bu durumdan cıkmam ıcın bı fıkrınız varsa yardım edın artık bırı ıltıfat etmesede kendıme guvenmek ıstıyorum hatta ozguvenden dahada cok daha pozitif sıcak ve olumlu olmak ıstıyorum..