özgüven mi ? valla o bende kalmadı yardımm

melodi01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
197
77
68
35
Merhaba kızlar öncelikle zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Benim derdim burnumun üzerinde ki siyah noktalar :KK61: gitmediğim doktor kalmadı ya soyucu bi krem veriyorlar yada losyon . Hiç biri çare olmadı ya çilek burunlu bi dolaşmaktan sıkıldım insanlarla iletişim kurarken sanki herkes burnuma bakıyor gibi geliyor :KK61:özgüven adına bişey kalmadı:KK61: temiz tutuyorum sürekli peeling yapıyorum ama üstüne düştükçe çoğalıyor sanki nolur bi çare söyleyin fondetenle kapatmaktan bi hal oldum o_O ggeçen komşunun oğlunu seviyorum o bile abla senin burnun neden noktalı dedi ya :KK11: sizlerden fikşr istiyorum Lütfen Yardım edin tüy gibi olan siyah nokta bunlar sivilce yada iltihap değil :KK61:

Cok ugrasacaksin ki gitsin canim. Benim de vardi lise zamanimda teyyy ne gunlerdi. Ben soyuculari kullandim. Devam ettim. Fandoten falan hic kullanmadim ve cok şükür gecti. Burnum gayet iyi oldu.
Caba sarf edeceksin ki gecsin..

Elini hiç sürmemelisin
Siyah noktalar dokundukça daha kötü oluyor
Gençken burnumun üzerinde çizgi gibi bir hat halindeydi, sanki kalemle çizilmiş gibi, onlarca zaten kocaman burnum :)
Bir kaç tanede alnımda vardı irice
Sonra düzensiz kanamalarım için doğum kontrol hapına başlayınca hepsi geçti
Bir daha hiç cilt sorunu yaşamadım
Sen hormonlarına baktırdın mı hiç ?

Sarfediyorum gerçekten hatta soyucu kremler çoğalttı bile diyebilirim ergen de değilim ki 25 yaşımdayım :(

="ATTRAENTE, post: 37351089, member: 95628"]Elini hiç sürmemelisin
Gençken burnumun üzerinde çizgi gibi bir hat halindeydi, sanki kalemle çizilmiş gibi, onlarca zaten kocaman burnum :)
Sen hormonlarına baktırdın mı hiç ?[/QUOTE]
Enterr
Hiç bi sorun yok şükür sadece burnumda var çenemde alnımda falan yok burnum çok yağlanıyor özellikle sabahları belli oluyor :(

Internet te bu konuyla ilgili hep karşıma yumurta akı ve peçete maskesi çıkıyor onu yapmayada korkuyorum ağda gibi olurda çoğaltır diye :( off of :(

="ATTRAENTE, post: 37351089, member: 95628"]Elini hiç sürmemelisin
Sen hormonlarına baktırdın mı hiç ?
Enterr
Hiç bi sorun yok şükür sadece burnumda var çenemde alnımda falan yok burnum çok yağlanıyor özellikle sabahları belli oluyor :KK43:[/QUOTE]

Gülsuyu denedin mi hiç, yağlı ciltlere çok iyi geliyor
Sabah akşam tonik yerine gülsuyu
Cildin o bölgelerde çok yağlıysa gözenekler doluyor olabilir

jelatin ve yumurta ile bir formül vardi
hatirlamiyorum tam olarak
biraz arastirirsaniz nette bulabilirsiniz bununla ilgili paylasimlar videolar

Gülsuyu ve kile maske yapıyordum gül suyu da sivilce oluşumunu tetikliyormuş bıraktım:(

Valla benim kullandigim bir kozmetik urun var. Banyodan sonra peeling seklinde, tertemiz yapiyor ama 3 gun sonra tekrar doluyor diyeyim :) Biotherm marka, fiyatu tuzluca.

Kozmetik topiginde akrepcik diye bir hatun vardi, jelatinden burun maskesi yapmisti, bir goz atsan?

Ağa etkisi yapıyor sanırım onlar kökten çözümü yokmu bu illetin :(

Valla benim kullandigim bir kozmetik urun var. Banyodan sonra peeling seklinde, tertemiz yapiyor ama 3 gun sonra tekrar doluyor diyeyim :) Biotherm marka, fiyatu tuzluca.

Kozmetik topiginde akrepcik diye bir hatun vardi, jelatinden burun maskesi yapmisti, bir goz atsan?
Kullanmadığım ürün kalmadı bide onu deniyim tşkler:)

nıveanın siyah nokta bandı çok güzel.annemin ve eşimin burnunda çok fazlaydı sanki mıknatısla demir tozu çekmiş gibi çıkardı

nıveanın siyah nokta bandı çok güzel.annemin ve eşimin burnunda çok fazlaydı sanki mıknatısla demir tozu çekmiş gibi çıkardı

Çoğaltıyot diye duydum canim burun bantlarından o yüzden hep uzak durdum zaten yeterince çok iyice çoğalmasın diye. Sizde çoğalma oldumu peki? :(

Çoğaltıyot diye duydum canim burun bantlarından o yüzden hep uzak durdum zaten yeterince çok iyice çoğalmasın diye. Sizde çoğalma oldumu peki? :KK43:
yok canım ya tam tersi azaldı.gözenekleri geniş kişilerde çok işe yarıyormuş.seninki dikkat çekecek kadar büyükse gözeneklerinde geniş o zaman.garnierin almıştık o işe yaramadı.nıveanınki hepsini çıkardı

yok canım ya tam tersi azaldı.gözenekleri geniş kişilerde çok işe yarıyormuş.seninki dikkat çekecek kadar büyükse gözeneklerinde geniş o zaman.garnierin almıştık o işe yaramadı.nıveanınki hepsini çıkardı

Ay çok ilginç cesaret edip kullanalirim inşallah çünkü artmasıma tahammül edemen artık yeter :KK1:

ben yüz temizliği yaptırmaya başladım ayda 1 kez ve inanılmaz faydasını görüyorum..

Burun banti kullan...cildindeki yaglanmadan oluyor bu.kizartma cok yagli seyler yeme .yagi azaltirsan yaglanmada azalir vucudunda.duzenli peeling yaptirman laxim
Bir cilt bakim uzmanindan yardim al..

Bende bundan 2-3 sene öncesine kadar çok çektim
resimlerde bile belli oluyordu siyah noktalar kendimden tiksindim
sonra kuafrüm ağdayla alalım dedi

çoğaltır falan deyince de bundan kötü olmaz merak etme dedi
2 ay boyunca 2 haftada bir gittim aldı
şimdi yok gibi bişi
regl zamanı çıkıyor o da çildim yağlandığı için sanırım

Back
X