ben yüz temizliği yaptırmaya başladım ayda 1 kez ve inanılmaz faydasını görüyorum..
Güzellik merkezinde mi yaptırıyorsunuz azalma oldumu gerçekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yüz temizliği yaptırmaya başladım ayda 1 kez ve inanılmaz faydasını görüyorum..
Siyah noktolarda falan iyi geldi birde cildim çok yağlı düzeldi yani baya.Güzellik merkezinde mi yaptırıyorsunuz azalma oldumu gerçekten![]()
Bende bundan 2-3 sene öncesine kadar çok çektim
resimlerde bile belli oluyordu siyah noktalar kendimden tiksindim
sonra kuafrüm ağdayla alalım dedi
çoğaltır falan deyince de bundan kötü olmaz merak etme dedi
2 ay boyunca 2 haftada bir gittim aldı
şimdi yok gibi bişi
regl zamanı çıkıyor o da çildim yağlandığı için sanırım
Siyah noktolarda falan iyi geldi birde cildim çok yağlı düzeldi yani baya.
yok ben özel bir tıp merkezinde yaptırıyorum
Ne kadar süre kullandınız pekimerhaba ben ilaç kullandım gayet geçti
deneyin bence ama önce bileğinizin içine deneyin bekleyin bir süre ki alerji yapıp yapmadığını anlayın
clindoxyl
Aslında böyle ilaç önermeye karşıyım ama bu basit bir şey diye gözümü kapadım şu anbu arada burnunuza sürün sadece geniş yüzeylere yaymayın çok..
daha bir aya yaklaştım ama bende öyle çok yoktu..Ne kadar süre kullandınız peki![]()
Siyah noktalar sanırım hepimizin ortak kabusu.
Butun gün elimde komedon ile geziyorum cunku cok takığım bende böyle şeylere.
Ayda bir cilt bakımına gidiyorum, tertemiz oluyor. Günlük bakımımı ihmal etmiyorum, maske ve peeling kullanıyorum ama zamanla yine oluyor yine oluyor.
Yurtdışından kozmetik siparişini yasaklamasalardı iyiydi. Güney Kore'den maske getirtiyordum, surata sürünce ısınıp ne var ne yok eritip boşaltıyordu gözeneklerden.
Artık çareyi komedonda buldum. Baktım baş vermiş bir tane hemen çöküyorum tepesine.
Siyah noktolarda falan iyi geldi birde cildim çok yağlı düzeldi yani baya.
yok ben özel bir tıp merkezinde yaptırıyorum
Her sabah yeşil çay içmelisin gün içerisinde de içersen iyi olur. Siyah çayı bırak artık. Sivilce oluşumunu engellediği gibi siyah noktaları da engelliyor. Yüzümde siyah nokta yoktu ama inişli çıkışlı sivilceler vardı yer yer şişmiş gibiydi resmen ne kullandıysam çare etmedi, doktora gittim fayda etmedi. Yeşil çayı annem kadın hastalığı için içiyordu ben de onunla içeyim dedim sonra alıştık sadece yeşil çay içmeye başladım tamamen sivilcelerim gitti. 1 haftada söndü ve iz bırakmadan yok oldular. Vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlıyormuş sonradan öğrendim, cildinin yağlanmasını engelleyebilir bence.
Almayı bıraktınızmı yani bitti mi aldıkça![]()
100 tl ye yapıolar canım ama baya detaylı tezmiliyorPeki fiyatları ne kadar hiç yaptırmadım daha önce
evet dediğim gibi 2-3 senedir aldırmaya ihtiyaç duymadım
uğraşırsam çoğalır diye de korktum
deneyin derim