özgüven mi ? valla o bende kalmadı yardımm

Bende bundan 2-3 sene öncesine kadar çok çektim
resimlerde bile belli oluyordu siyah noktalar kendimden tiksindim
sonra kuafrüm ağdayla alalım dedi

çoğaltır falan deyince de bundan kötü olmaz merak etme dedi
2 ay boyunca 2 haftada bir gittim aldı
şimdi yok gibi bişi
regl zamanı çıkıyor o da çildim yağlandığı için sanırım

Almayı bıraktınızmı yani bitti mi aldıkça :KK57::KK36:

merhaba ben ilaç kullandım gayet geçti
deneyin bence ama önce bileğinizin içine deneyin bekleyin bir süre ki alerji yapıp yapmadığını anlayın
clindoxyl

Aslında böyle ilaç önermeye karşıyım ama bu basit bir şey diye gözümü kapadım şu an :p bu arada burnunuza sürün sadece geniş yüzeylere yaymayın çok..

merhaba ben ilaç kullandım gayet geçti
deneyin bence ama önce bileğinizin içine deneyin bekleyin bir süre ki alerji yapıp yapmadığını anlayın
clindoxyl

Aslında böyle ilaç önermeye karşıyım ama bu basit bir şey diye gözümü kapadım şu an :p bu arada burnunuza sürün sadece geniş yüzeylere yaymayın çok..
Ne kadar süre kullandınız peki :(

Siyah noktalar sanırım hepimizin ortak kabusu.
Butun gün elimde komedon ile geziyorum cunku cok takığım bende böyle şeylere.
Ayda bir cilt bakımına gidiyorum, tertemiz oluyor. Günlük bakımımı ihmal etmiyorum, maske ve peeling kullanıyorum ama zamanla yine oluyor yine oluyor.
Yurtdışından kozmetik siparişini yasaklamasalardı iyiydi. Güney Kore'den maske getirtiyordum, surata sürünce ısınıp ne var ne yok eritip boşaltıyordu gözeneklerden.
Artık çareyi komedonda buldum. Baktım baş vermiş bir tane hemen çöküyorum tepesine.

Ne kadar süre kullandınız peki :KK43:
daha bir aya yaklaştım ama bende öyle çok yoktu..
bir de temizleyici ürün kullanmayın antibiyotikli sabunlar var ezcanede ya onlarla yıkayın yüzünüzü ya da kuru cildiniz varsa sadece suyla
çünkü temizleyiciler cildin yağ dengesini bozuyor
(bunları doktor birisinden öğrenmiştim)
Yani temizleyici ile temizlediğiniz mis gibi oldu tamam ama sonra daha beter dolabilir orası... o yüzden antibiyotikli sabun...

Her sabah yeşil çay içmelisin gün içerisinde de içersen iyi olur. Siyah çayı bırak artık. Sivilce oluşumunu engellediği gibi siyah noktaları da engelliyor. Yüzümde siyah nokta yoktu ama inişli çıkışlı sivilceler vardı yer yer şişmiş gibiydi resmen ne kullandıysam çare etmedi, doktora gittim fayda etmedi. Yeşil çayı annem kadın hastalığı için içiyordu ben de onunla içeyim dedim sonra alıştık sadece yeşil çay içmeye başladım tamamen sivilcelerim gitti. 1 haftada söndü ve iz bırakmadan yok oldular. Vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlıyormuş sonradan öğrendim, cildinin yağlanmasını engelleyebilir bence.

Siyah noktalar sanırım hepimizin ortak kabusu.
Butun gün elimde komedon ile geziyorum cunku cok takığım bende böyle şeylere.
Ayda bir cilt bakımına gidiyorum, tertemiz oluyor. Günlük bakımımı ihmal etmiyorum, maske ve peeling kullanıyorum ama zamanla yine oluyor yine oluyor.
Yurtdışından kozmetik siparişini yasaklamasalardı iyiydi. Güney Kore'den maske getirtiyordum, surata sürünce ısınıp ne var ne yok eritip boşaltıyordu gözeneklerden.
Artık çareyi komedonda buldum. Baktım baş vermiş bir tane hemen çöküyorum tepesine.

Sizinkiler sivilce gibi olanlar galiba benimki bildiğiniz siyah tüy komedonla çıkmaz ki :(

Her sabah yeşil çay içmelisin gün içerisinde de içersen iyi olur. Siyah çayı bırak artık. Sivilce oluşumunu engellediği gibi siyah noktaları da engelliyor. Yüzümde siyah nokta yoktu ama inişli çıkışlı sivilceler vardı yer yer şişmiş gibiydi resmen ne kullandıysam çare etmedi, doktora gittim fayda etmedi. Yeşil çayı annem kadın hastalığı için içiyordu ben de onunla içeyim dedim sonra alıştık sadece yeşil çay içmeye başladım tamamen sivilcelerim gitti. 1 haftada söndü ve iz bırakmadan yok oldular. Vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlıyormuş sonradan öğrendim, cildinin yağlanmasını engelleyebilir bence.

Aslında çok mantıklı sevmem normalde tadını ama faydasi olcaksa katlanırım :KK49:

resimlerden kırptığım için çok net değil ama aradaki farkı görebilirsin :)

Back
X