- 14 Temmuz 2011
- 164
- 42
- 118
Şöyle başlayayım konuya lisede falan çok vardır grup olan arkadaşlar benimde 3 kişilik yakın arkadaşlarımdan oluşan bir grubum var herşeyi birlikte yapar herşeyimizi paylaşırız . Ama hep olur ya bizim aramızda da bir tanesi var kii anlatamam.Herşeyini annesiyle bizim annelerimiz bilmediği halde bizim özelimizi bile annesine anlatan bir kız .Geçen seneye kadar böyle değil çok iyiydik ama geçen yazdan beri çok farklı biri oldu.O kadar özgüven sahibi ki kendimi yanında çirkin hissetmeye başlıyorum bazen kimse yanlış anlamasın burda amacım boyu kısa olan fazla kilosu olanları küçümsemek değil ama ben 1.70 50 kilo uzun ince bir kızım o daha kısa ve toplu bir kız ama buna rağmen o kadar özgüven sahibi ki açıkçası o özgüveni kıskanıyorum.Toplu biri ama neymiş erkekler böyle severmiş 
Yazları başka arkadaşları geldiği için buraya bizi o kadar önemsemeyen biz bende geleyim mi desek çok fazla çağırmayn biri ama kışın bize kaldığı için bizle iyi geçinmeye çalıştığını düşünüyorum.Hiç bir şekilde kötü yorumu kabul etmiyor en ufağından geçen gün saçın tülermiş dediğim halde bana olsun ben beğeniyorum dedi
artık çok enteresan gelmeye başlıyor.Ona sorarsak en güzel o en zevkli o gezerken bütün erkekler ona bakıyo herkes ona yazıyo biz onun yakın arkadaşıyız ama bizim düşüncelerimizden çok onun düşünceleri önemli annesi olmadan alışverişe bizle gelmiyor falan filan .Bize bir erkek mesaj attığında direk "kanka o çocuk bana yazmıştı yada ben onunla çıktım önceden ama eskidendi tabi sen çıkabilirsin şimdi" falan diyen bir kız .Annesi öyle pohpohluyor ki kızını özgüveni ondan geliyor diye düşünüyorum daha o kadar çoook şey var ki.Yakın zamanda olan çok kırıldığımız bir olaydan bahsetmek istiyorum ; bizim o kadar yakınız ki herşeyi birlikte yaaprız birbirimize haber veririz ama tabi herkesin ayrı arkadaşları da olabilir.Bizim grubumuzun arasına aldığımız bazı kızlarda var onlarıda toplandığımızda çağırmaya özen gösteriyoruz ama geçen gün gizlice aralarında konuşup birlikte pikniğe gittiler bizim aramıza aldığımız başka bir kız ve onun arkadaşlarıyla biz işkillenip sormasak haber vermeyecekti biz buna çok kırıldık biz sanki fazlalığız ve onlara yük olacakmışız gibi hissettik ona niye bizide çağırmadınız dediğimizde ben oraya misafir gittim sizi çağırmak bana düşmez dedi ama biz olsak tek gideceğimize hiç gitmezdik
bilmiyorum bu konuda biz mi haksızız ya da çok hassasız uzaktan bakan birilerinin düşüncelerini merak ettiğim için size sormak istedim