Kızlar ben karşılıksız bir duygu yaşadığım zaman üzülüyorum. Tabi herkes üzülür, ama ben çirkin olduğum gibi bir hisse kapılıyorum. Aslında çirkin değilim, aynada baktığımda gördüğüm sima hoşuma gidiyor, bakımlıyım ve benle ilgilenen kişiler çıkıyor. Ama benim ilgilendiğim bana bakmayınca üzülüyorum işte, "yeterince güzel olsaydım ilişkimiz olurdu" diye düşünüp üzülüyorum. En son böyle karşılıksız birşey yaşadım, bana ümit verdi ama olmadı bundan dolayı melankoliğim. Benzer şeyler yaşıyor musunuz, bu değersizlik duygusunu nasıl aşıyorsunuz ?
İkincisi de etrafımdaki bayanlar çok pragmatik. Yani aynı anda birden fazla erkekle görüşüyorlar ve aradan eleme yaparak gidiyorlar ben bunu beceremiyorum. Yoğun duygular hissetmediğim bir erkekle buluşmak içimden gelmiyor. Eğer o an yoğun hisler beslediğim biri varsa sadece ona odaklanıyorum, benle ilgilenenlere şans vermiyorum ama arkadaşlarım benim salakça davrandığımı söylüyorlar, "tek kişiye saplanıp kalma, etrafına bak devamlı" diyorlar ama bunu yapamıyorum ben. Mesela benim normal bir arkadaşım var bankacı erkek, bir arkadaşım fotosunu görünce "hoş çouckmuş bunu düşün" dedi o an şok yaşadım. Çocuğu 9 senedir tanıyorum ama hiç o gözle bakmadığımı söyledim, arkadaşım da "yanlış yapıyorsun sybellaa, bu kafayla yalnız kalacasın" dedi
İşin tuhafı evet ben yalnızım ama o pragmatik davranan, bir sürü erkekle buluşup eleme yapan bayanlar yalnız kalmadı, sevgilileri var veya evlendiler. Kızlar ben mi hatalıyım sizce ? Aynı anda bir sürü erkekle görüşüp eleme yapmak bana yüzeysel geliyor ben sadece deirn hislerim olan biriyle görüşüp onunl mutlu olayım istiyorum, ama oyunun kuralını mı yanlış oynuyorum?
İkincisi de etrafımdaki bayanlar çok pragmatik. Yani aynı anda birden fazla erkekle görüşüyorlar ve aradan eleme yaparak gidiyorlar ben bunu beceremiyorum. Yoğun duygular hissetmediğim bir erkekle buluşmak içimden gelmiyor. Eğer o an yoğun hisler beslediğim biri varsa sadece ona odaklanıyorum, benle ilgilenenlere şans vermiyorum ama arkadaşlarım benim salakça davrandığımı söylüyorlar, "tek kişiye saplanıp kalma, etrafına bak devamlı" diyorlar ama bunu yapamıyorum ben. Mesela benim normal bir arkadaşım var bankacı erkek, bir arkadaşım fotosunu görünce "hoş çouckmuş bunu düşün" dedi o an şok yaşadım. Çocuğu 9 senedir tanıyorum ama hiç o gözle bakmadığımı söyledim, arkadaşım da "yanlış yapıyorsun sybellaa, bu kafayla yalnız kalacasın" dedi