- 16 Ağustos 2018
- 105
- 33
- 98
- 26
- Konu Sahibi Nisan Ayhan
Herkese merhaba içimi yiyip kemiren iştahımı kesen ağzıma bi lokma bile sokamamı sağlıyan saçma derdimle geldim. Bi çocukla konuşuyorum her şey yolunda aynı okuldayız yüz yüze görüşmedik daha ama korkuyorum. Küçüklükten beri ne kadar giyinip süslensem de hiç kendini beğenen özgüvenli biri olamadım. Yüzümü çok beğenmiyorum mesela cildim pürüzlü sanki insanlar konuşurken cildime bakıyolarmış gibi hissediyorum tedavi de oldum geçtiği kadar geçti. Her neyse elimden geleni de yaptım yani yine de bu sorunu aşamıyorum. Çocuktan fena hoşlanmaya başladım ama beni beğenmez karşısında görünce diye üzüntüden bayılıcam resmen. Kendimi sevemiyorum o yüzden karşımdaki de sevmez sanıyorum erkekler çok şekilciler bi kadın çirkin bir erkeği sırf karakteri için beğeniyo ama erkek öyle değil. Yaşamadan bilemem tabi ama inanılmaz çekiniyorum hep aynı şeyi yaşadığım için kimseyle de görüşmüyorum artık kabuğumdan çıkmam lazım bi türlü o motivasyonu bulamıyorum bir kaç kelam istiyorum sizden beni anlayanlarınız çıkar elbet