- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
Mrb benim uzun zamandır özgüven problemim var..tesettüre girmemle beraber daha da arttı asla pişman değilim ama pardesü falan giyiyorum yaşım 22 dolayısıyla büyük görünüyorum
makyaj yapmıyorum yapsam da yakıştıramıyorum bi türlü güzelleşemiyorum gibi geliyo
ya açık halimi beğenirdim tamam ama mesela o zaman da sorunlarım vardı hep var.vücudum fit değil yani çk çok kilom yok bikaç kilo fazlam var selülit kararma saçlarım seyrek aklınıza gelebilcek herşey var..ya yaşıtlarıma bakıyorum benm gbi olan hiçbişey umurlarnda değil para harcıolar geziolar tozuolar ben öyle değilim ruhen de olgunum.bi arkadaşım var mesela kızın fiziği o kadar güzelki sıfır selülit..başka bi arkadasım yine yüzü güzel kirpiklri falan.kendme bakıyorm özellkle güzel olan bi yanım yok yani.dışardan bakımsızım gbi görünüyorum ablam falan zaten ayrı bi mesele eski konularmdan okuyabilirsiniz.biliyorum kendme güvenmezsem hiçbişey yapamam ama burda tıkanıyorum elle tutulur tavsiyeler verir misiniz?çok kafama takılıyo ya yarın bigün evlenrsem (evlenebilirsem) açık halimi eşim yine beğenmicek vücudum berbat zaten..tamam kendme güvenmem gerek de onun için de elle tutulur bi değişim olması gerek atıyorum aynaya baktgmda bacaklarmı beğenmem gerek iğrenmemem gerek dmi..geçmişte bekaretle ilgili problmlerm oldu bilmiyorum o yüzdenmi böyleyim..bu size bu da dert mi dedirtebilir ama inanın hiç hiç mutlu değilim
ilişkilerime de yansıtıyorum galiba..ne zaman bi erkkle görüşsem beni kıskandrmak için sarışın mavi gözlü olsaymışsın bilmem ne dio demekki bende bi sorun var yaa
sırf bu yasadıklarm yüzünden beyaz tene sarışınlıga taktım
maske spor bildiğiniz ne varsa söyleyin nolur..bakire değilim kafamda birsürü şey dönüyo Allah affeder mi diye bide güzel oldgmu hissedemeyince iyice kendmi bırakıyorum ya bunu nasıl anlatrm bilemiyorum umudum kırıldıkca kırılıyo
değersiz hissediyorum kendmi hem de çok
zevk alamıyorum hayatmdan.açılmak gbi bi düşüncem yok pişman değilim ama nasıl yapsam da bu özgüven yerine gelse artık ezilmek istemiyorum kendi ayaklarmn üstnde durmak istiyorum sadece evlnmeyi falan herşeyi geçtim.kendmi toparlayamıyorum ya belki farkında olanlar vardr sürekli konu açıyorum bitmiyo kendmle problemim
teşekkür ederm okudgnz için.