- 13 Ocak 2018
- 86
- 63
- 8
- Konu Sahibi Marymarella
.f
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek bir ameliyat bile risklidir.komplikasyonlar.enfeksiyon. vs.En önemlisi ameliyat sonucu eski haline dönme veya çift görmeÖncelikle çirkin olmadığını bir kabul et. Çirkin değilsin. Sadece gözlerinle âlâkalı bir hastalığın var ve tedavi edilebilecek bir hastalık. Sırf bu yüzden dışlayanlara da üzülme bile. Onlar insanlıktan nasibini almamıştır. Ameliyat 3 olsun 5 olsun. Neden kaldıramayacağını düşünüyorsun ki?
Benimde vücudum .düzgün değil hem kizima süt yapicam hem diyet.sence mantığa sığar mi böyle.yesem sisiyor olurum yemesem kızı ac bıraktın olur.cevre bi ton laf ve sinir bozuklugu bunlari yapanlar cok yakinlarin oluyo.bide sen kötü oluyorsun
Özgüven eksikliği yoktur.oz güveninizi kaybettirmeye çalışan gudubet insanlar vardir
Riskleri göze almak istemiyorsan kendini bu şekilde sevmeye başlaman gerekir. Çünkü en başta sen dışlıyorsun kendini.tek bir ameliyat bile risklidir.komplikasyonlar.enfeksiyon. vs.En önemlisi ameliyat sonucu eski haline dönme veya çift görme
Benim bir arkadasim vardi. Bir gözü sürekli yan bakiyordu. Oda ameliyat ile düzeltdirdi. Sükür iyi atlatti. Ama o konu bir kenara: Sen baskalara gelmeden önce kendini daha kabul etmemissin ve disliyorsun..baskalar zor isleri seni zayif oldugun icin ce öz güvenin düsük oldugu icin sana atnaya calisiyorlar. Bu hep böyle sessiz ama iyi calisan biri isen. Herseyi dis görünüse baglamamak lazim
Bir şey dicem arkadaş olalım mı?Merhaba.İlk defa konu açıyorum.Doğru yere açmışımdır umarım.Ben çok çirkinim.Ne yapacağımı bilemiyorum.Benim sorunum kendim.Gözlerimde doğuştan şaşılık var ve bu durum beni çok etkiliyor.Sadece şaşılık da değill.10 derece miyop ve astigmat da var.Gözlerimin 2 si de kayıyo.İnsanlarla konuşurken sürekli "Bana mi diyorsun benimle mi konusuyorsun"diyorlar çünkü onlara baktığımı anlamıyorlar.Kimse de benimle arkadaş olmak istemiyor.Bir tane bile arkadaşım yok.Çirkinliğim her alanda beni etkiliyor.İş yerinde ekip halinde çalışıyoruz ve eğer kötü bir olay varsa allem edip kallem edip beni suçlu çıkarıyorlar.Yemeğe gidiyorlar davet eden yok.Zor işleri bana yıkmaya çalışıyolar.Sırf dış görünüşünden dolayı dışlanmaktan bıktım.Ameliyat olmak istemiyorum çünkü bir ameliyatla düzelebilecek bir şey değil birden fazla ameliyatı da kaldıramam.Üstelik beni seven insanların bu durumda sevmesini isterim.Uzun oldu ama durum bundan ibaret.Ruh halim çok kötü...
Bir şey dicem arkadaş olalım mı?
Bir de; ameliyata yanaşmıyorsan kendini olduğun gibi kabul etmen gerekir. Çirkin değilsin. Kendine saygı duy ve sev ki başkaları da sevip saysın
Haklısınız bazen kendim de böyle düşünüyorum. Hatta özgüvenli özgüvenli dolaşıyorum.Sonra dışlanınca, biri sen benle mi konuşuyon deyip sağa sola bakınca boşunaymış diyorum.Benim boyle bir tanıdığım var ve cok özgüvenli .Cevresi cok.Ve ben ona cok saygı duyuyor seviyorum.Ozguven içten gelen birsey olmalı.Disa bağlı olmamalı.
Ameliyat mümkünse ol bence. Etraf metraf önemli değil ama sağlığın için bu ameliyata katlanmalısın.Merhaba.İlk defa konu açıyorum.Doğru yere açmışımdır umarım.Ben çok çirkinim.Ne yapacağımı bilemiyorum.Benim sorunum kendim.Gözlerimde doğuştan şaşılık var ve bu durum beni çok etkiliyor.Sadece şaşılık da değill.10 derece miyop ve astigmat da var.Gözlerimin 2 si de kayıyo.İnsanlarla konuşurken sürekli "Bana mi diyorsun benimle mi konusuyorsun"diyorlar çünkü onlara baktığımı anlamıyorlar.Kimse de benimle arkadaş olmak istemiyor.Bir tane bile arkadaşım yok.Çirkinliğim her alanda beni etkiliyor.İş yerinde ekip halinde çalışıyoruz ve eğer kötü bir olay varsa allem edip kallem edip beni suçlu çıkarıyorlar.Yemeğe gidiyorlar davet eden yok.Zor işleri bana yıkmaya çalışıyolar.Sırf dış görünüşünden dolayı dışlanmaktan bıktım.Ameliyat olmak istemiyorum çünkü bir ameliyatla düzelebilecek bir şey değil birden fazla ameliyatı da kaldıramam.Üstelik beni seven insanların bu durumda sevmesini isterim.Uzun oldu ama durum bundan ibaret.Ruh halim çok kötü...
böyle düşünürsen yakinlassalar bile uzak gelir insanlar.seni bilmem ben etrafımda ilgisini çekeceğim kuru kalabalık sevmem.insanlarin ilgileri fikirleri çabuk değişiyor.yada 3-5kişiyi de cazibe merkezi olarak görmem birkac kişi cirkin dedi beğenmedi diye noter mi onlar allah aşkına sen kendini ne hissediyorsun o önemli olan.hatta kendin hakkında pozitif düşünerek bir enerji yaratıyorsun.sana tüm silah gibi dönen negatifleri püskürtebilmek için.aslinda şu günümüzde hayatta kimseye ihtiyac kalmadigina onayina muhtac olduğuna inanabilmek.senin hayatın senin kurallarinGüzel soz:) Ama insanlar pek de bi şey yapmıyor.İstemsizce sizden uzak duruyorlar
Gözlerin aşırı şaşı ise, ameliyat acısı ağrısı olmayan birşey, lütfen ameliyat ol... Hafif şaşılık bana çok çekici gelir, tatlı bi görüntü verir insana...Merhaba.İlk defa konu açıyorum.Doğru yere açmışımdır umarım.Ben çok çirkinim.Ne yapacağımı bilemiyorum.Benim sorunum kendim.Gözlerimde doğuştan şaşılık var ve bu durum beni çok etkiliyor.Sadece şaşılık da değill.10 derece miyop ve astigmat da var.Gözlerimin 2 si de kayıyo.İnsanlarla konuşurken sürekli "Bana mi diyorsun benimle mi konusuyorsun"diyorlar çünkü onlara baktığımı anlamıyorlar.Kimse de benimle arkadaş olmak istemiyor.Bir tane bile arkadaşım yok.Çirkinliğim her alanda beni etkiliyor.İş yerinde ekip halinde çalışıyoruz ve eğer kötü bir olay varsa allem edip kallem edip beni suçlu çıkarıyorlar.Yemeğe gidiyorlar davet eden yok.Zor işleri bana yıkmaya çalışıyolar.Sırf dış görünüşünden dolayı dışlanmaktan bıktım.Ameliyat olmak istemiyorum çünkü bir ameliyatla düzelebilecek bir şey değil birden fazla ameliyatı da kaldıramam.Üstelik beni seven insanların bu durumda sevmesini isterim.Uzun oldu ama durum bundan ibaret.Ruh halim çok kötü...