- 6 Ağustos 2018
- 22
- 9
- 36
- 35
- Konu Sahibi Sevdaozverii
Arkadaşlar merhaba. Ben 28 yaşındayım ve üniversiteyi bitirdiğimden beri çalışmıyorum çünkü ne yazık ki beni tatmin edebilcek iş bulamıyorum. Evet çoğu insan alan dışı işler de çalışıyorlar ancak bu durum beni tatmin etmiyor. Kendimi vasıfsız ve işe yaramaz hissedityorum. Artık ne iş yapıyorsun diye sormalarından yeni insanlarla tanışmaktan korkar oldum. Finans mezunuyum ve alanımla ilgilenmiyroum. Mezun olalı neredeyse 5 yıl olacak ama şans yüzüme gülmüyor inanın... Düşündüm ki önlisans olan bir bölüm de okusam daha iyi olacak. Yıllardır kendime olan özgüvenim yerle bir oldu resmen. Görüntü olarak sürekli iltifat alan biriyim ama kariyer olarak hiçbir şey yapamamak, ev de tıkılı kalmak beni bu dünya da fazlalıkmışım gibi hissettiriyor. 2 yıllık hrrhangi bir bolum okumayi dusunuyorum. önlisans bölüm tavsiye etmek isteyen arkadaşların tavsiyelerine açığım. Sağlık alanlarının da işsizlik sıkıntısı olduğunu duydum. Kimya veya teknik bölümler nasıldır sizce? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son düzenleme: