Özgüvenimi mahveden ter sorunum

Sessizgemiler123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
187
118
53
29
Küçüklüğümden beri sürekli terliyorum. Ama vücudumun belli bölgeleri özellikle ellerim ve koltukaltım. :KK43:o kadar kısa sürede (herhangi bir hareket ,hava sıcaklığı dahi olmadan) kolumun altında kocaaaaaaamaaaaan bir bölüm su içinde kalıyor. Kışın tir tir titrerken bile koltukaltım ve ellerim böyle. Heyecanlanınca insan içine çıkınca vs. o kadar da artıyor ki anlatamam . Ve özgüvenimi altüst ediyor. Hiçbişey doğru dürüst giyemiyorum kolumun altı kocaman bir görüntü oluşuyor.Temizliğime kiloma giydiklerime yrdiklerime vs dikkat ediyorum . Hiç bir işe yaramıyor . Utanıyorum .:KK43: ilerde evlendiğim zaman eşim ve ailesi benden midesi bulanıcak heralde:KK43:hamur işi vs nasıl yapıcam:KK43:ne giysem hemen batıyor kıyafetim . Bana çözüm öneriniz var mı :KK43:

Merhaba öncelikle bir doktorla görüşün derim.Benim sizin kadar şikayetim yok ama ipek tiril tiril şeyler giymeyi çok severim,koltuk altı teri de hemen belli olur tahmin ettiğiniz gibi.İnternetten araştırıp tereson diye birşey bulmuştum sprey.
Terlemeyi gerçekten tamamen kesiyor.Fakat o dönem ben doktora danışmamıştım,oluşabilecek yan etkileriyle ilgili bilgim yok.Doktorunuza danışın,uygun gördüğü takdirde bu ürünü kullanabilirsiniz,çok rahat ettiriyor.

benim de koltukaltlarım çok terliyordu bir dönem,
maxim deodorant kullandım, teri tamamen bitiriyor, bildiğiniz kupkuru oluyor koltukaltı, 2 rollon bitirdim bidaha almadım ve hala koltukaltımdan hiç terlemiyorum :KK22:

Benim yakın bir arkadaşım vardı benzer dertten muzdarip, özellikle koltuk altı terlemesinden. Botoks yaptırdı kendisi geçtiğimiz yıllarda doktora. Tedaviden memnun kalmış olacakki yeniliyor dönem dönem.

düzenli spor yaparsan spor zamanı ter atarsın ve diğer zamanlarda terlemen azalır

bir de kilo fazlalığı varsa vermeyi deneyebilirsin

doğal bir antiperperantlı roll on kullanırsan koltuk altın teri azalır spor da yapar sık duş alırsan terlesen bile koku olmaz

ellerin için doktor ile görüşebilirsin ilaç verebilir ama bence gereksiz. yani kullanacağın ilacın yan etkileri yerine terleme sorunu çok hafif bir şikayet.

2008 yılında klipsli ets ameliyatı oldum çocukluğumdan beri el ve ayaklarımda aşırı terleme vardı. Çok şükür ellerim geçti hayata yeniden döndüm sayılır okulda sınav kağıdının kaç defa yırtıldığını bilirim :( bu durumdaysanız ameliyatı tavsiye ederim ameliyatla beraber koltuk altı terlemem de geçmiş bulundu ama ayaklar devam onu o kadar sorun yapmıyorum :)

Sen yine terliyormuşsun ben mavi terliyorum kaç doktor gezdim çare de bulamadılar... Beterin beteri var haline şükret dostum :D

Evet benim kuzeniminde el ayak ve koltuk alti feci terliyordu ameliyat oldu ter bezleri çok calisiyormus yazin bize gelirdi parkeler leke içinde kalirdi hic unutmam dugunumde halayda elimi tuttu çok tiksinmistim ve ameliyatla kurtuldu kizcagiz daha lise öğrencisi birde.Bende de eskiden hiç ter yoktu şimdi koltuk altimi epilasyon yaptirdiktan sonra yerleşmeye başladı tabi deodorantla hallediyorum ama yine de sinir bozucu

Terbezleri vs başka bişeyde sorun yoksa koltukaltınızı sürekli temiz tutun kıl tüy kısada olsa olmasın. Duş dışında hergün yine sabunlu bezle silin ve pudralayın bu çözüm oluyosa terbezlerinden değil bakterilerden terliyodur.

Biarkadaş günlük ped demiş ama kayar düşer o koltukaltı için özel yapılan ter pedleride var gratis watsons bulabilirsin.

Kısa süreli kesin çözüm ise botox 6 ayda yılda 1 yenileyip terkemeden kurtulabiliesin.

Ellerin heyecandan terliyosa heycanlanma:) Onada dr dışında çözüm yok

Back
X