- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
benm de koltuk altlarım çok terliyor neden bilmiyorum. beyaz tişört giyemiyorum mesela sararıyor hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kötüsü de bu işte kimsenin elini bile tutmıyorumEvet benim kuzeniminde el ayak ve koltuk alti feci terliyordu ameliyat oldu ter bezleri çok calisiyormus yazin bize gelirdi parkeler leke içinde kalirdi hic unutmam dugunumde halayda elimi tuttu çok tiksinmistim ve ameliyatla kurtuldu kizcagiz daha lise öğrencisi birde.Bende de eskiden hiç ter yoktu şimdi koltuk altimi epilasyon yaptirdiktan sonra yerleşmeye başladı tabi deodorantla hallediyorum ama yine de sinir bozucu
Teşekkür ederim yorumunuz için . Sadece koltukaltım olsa iyi bir de ellerim çok teeliyor utanıyorumBenimde oleydi damlardi kol altimdan dirseklerime kadar seritler halinde inerdi.beyaz ve siyah baska renk giyemezdim.
Botox bir mucize bu konuda
Botoxtan oncede bi rollon almistim aksam surup sabah yikiyordum kol altimi.o da iyi gelmisti hic terletmiyordu.
Elleriniz icinde gecerli yazdiklarim.nasil berbat bir durum iyi bilirim.umarim hemen kurtulursunuz sizdeTeşekkür ederim yorumunuz için . Sadece koltukaltım olsa iyi bir de ellerim çok teeliyor utanıyorum![]()