Özgüvenimi mahveden ter sorunum

Öncelikle hastaneye gidip troitlerinize baktirin. Coktan baktirmis olmaniz lazimdi hatta.

Durumu gecistirmek icin watsons gratis'de falan koltuk alti icin ozel tasarlanmis pedler var. Onlari kullanin. Rollonlar cok saglikli degil, onlari oneremeyecegim.

Botoks tedavisi ile 6 aylik (oyle hatirliyorum) da olsa rahatlayabilirsiniz. Ama ortada hormonal bir sorun varsa onceliginiz onu cozmek olmali. Gecmis olsun.

Evet benim kuzeniminde el ayak ve koltuk alti feci terliyordu ameliyat oldu ter bezleri çok calisiyormus yazin bize gelirdi parkeler leke içinde kalirdi hic unutmam dugunumde halayda elimi tuttu çok tiksinmistim ve ameliyatla kurtuldu kizcagiz daha lise öğrencisi birde.Bende de eskiden hiç ter yoktu şimdi koltuk altimi epilasyon yaptirdiktan sonra yerleşmeye başladı tabi deodorantla hallediyorum ama yine de sinir bozucu
En kötüsü de bu işte kimsenin elini bile tutmıyorum :KK61:özgüvenim sıfıra düşüyor ama ameliyat olmaya cesaret edemem :KK61: başka çözümler bulmak istiyorum:KK42:

Benimde oleydi damlardi kol altimdan dirseklerime kadar seritler halinde inerdi.beyaz ve siyah baska renk giyemezdim.
Botox bir mucize bu konuda
Botoxtan oncede bi rollon almistim aksam surup sabah yikiyordum kol altimi.o da iyi gelmisti hic terletmiyordu.

Benimde oleydi damlardi kol altimdan dirseklerime kadar seritler halinde inerdi.beyaz ve siyah baska renk giyemezdim.
Botox bir mucize bu konuda
Botoxtan oncede bi rollon almistim aksam surup sabah yikiyordum kol altimi.o da iyi gelmisti hic terletmiyordu.
Teşekkür ederim yorumunuz için . Sadece koltukaltım olsa iyi bir de ellerim çok teeliyor utanıyorum:KK43:

yaşınız kaç bilmiyorum ama doktor tavsiyesine göre ameliyat güzel bir çözüm benim için mucize oldu. ben elimi aşağıya doğru tuttuğumda göl olurdu o derece sizi çok iyi anlıyorum erkek arkadaşımla el ele tutuşurken sürekli elimi silerdim :110: ama çok şükür geçti resmen sosyalleşemiyorum. Bence iyi düşünün ona göre güzel yöntemleri uygulayın, ben botoxu denemediim hiç bilmiyorum ama elektrik olayı vardı ondan uygulamıştı doktor hiçbir işe yaramadı :bicak:

Back
X