• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüvenli kadın olabilmek...

xilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
161
32
98
Belki “ne dertmiş be canım” diyebileceğiniz bir şey ama bu utanma duygusu artık beni yiyip bitiriyor. 21 yaşımdayım, beğenilen, sevimli bir kızım. En azından arkadaş canlısıyım ve çabuk ortama uyum sağlayabiliyorum ama kız kızayken. Flörtümle berabersem kesinlikle o konuşkan, enerji dolu kız gidiyor. Anlatacak, konuşacak bir şey bulamıyorum. Sigara kullanıyorum ve içerken bile utanıyorum. Sanki eğreti tutuyormuşum, komik gelecekmiş karşımdakine diye düşünüyorum. Yemek yiyebilmek hak getire zaten. Hep karşı tarafın konu açtığı buluşmalardan, benim bu sessizliğimden, eee anlat denmesinden bıktım!! Nasıl o özgüvenli, erkek arkadaşıylayken ışık saçan, bir sürü şey planlayan ve insanların bana uyduğu bir kadın olabilirim? Bu utancı nasıl aşabilirim? Aslında kendimi de beğeniyorum ama bilmiyorum bu flört, sevgililik işlerinde bu tarz biri oluyorum :(
Yok mu bu özelliğini aşabilen biri? Help me!!!:(

İlk zamanlar heyecanlanman normal. Sonrasında alıştıkça kendini iyi hisseder rahatlarsın

Rahat olun kendiniz olun yiyin için.Doğru insanı bulduğun zaman yabancılık çekeceğini sanmıyorum.

Acaba flörtünün tutumundan mı kaynaklanıyor? Yani sen yemek yerken vs sürekli göz teması mı kuruyor?

İlk zamanlar heyecanlanman zaten normal ama aşmaya çalış arkadaşlarınla nasıl sohbet ediyorsan onunla da konuşacak ortak bir şeyler illaki bulursun

vallaa nasıl başlarsa öyle gider düşüncesi ile ilk buluşmadan itibaren sadece kendim olmaya karar verdim karşımdakide baktı bu kız rahat bende rahat olayım dedi yani şuan öyle söylüyo bendeki rahatlığı görünce oda öyle düşünmüş ve çok rahat gecmişti buluşmamız :süslü: şuan evliyiz derin derin nefes al sen kendin olunca ozaman cook daha iyi hissediceksin cekincek bişey yok aslında zaten normalde anlattığın gibi biriysen bunu sadece erkek arkadsınında yanında yapıcaksın okadar . ozaman gerceekten cok özgüvenli eglenceli enerjik bi insan olup ışık sacıyosun sahsen eşim beni böyle gördüğünü söylemişti :KK36:

rahatmışsın gibi rol yap mesela bi zaman sonra buna inanmaya başıcaksın ve bu utancı yeniceksin üstelik erkek arkadsın oldugunda da aa ne kadar doğaal bi kız diyerek sana bi başkaa bakıcaktır dene baak buda tecrübe edildi :cool::rolleyes:

Kişiyi gözünde büyütme sonuçta oda insan en yakın arkadaşınla oturuyor muş gibi düşün

Bende aksine çok konuşurum.
Çok konuşmakta özgüvenle alakalı değil yani.
Zamanla açılıyorsun.
Bende ilk zamanlar böyleydim.
Çatalı koyacak yer bulamazdım masada.
Şimdi geçen gün bir restourantta yanlışlıkla masadaki içkiyi devirdim.
Eşim bana "oha sakar ahahaha" diye kahkaha attı.
Açılırsın zamanla erkek arkadaşının tavrıda önemli mesela sen yemek yerken seni mi izliyor? Sigara tutuşuna mı bakıyor?
Büyük ihtimalle sana öyle geliyordur.

Flört ettiğin kişi hakkında kötü düşünür senden soğur gibi şeyler düşünme sal gitsin nasılsan öyle davran kendini kasıyorsun belli zamanla açılırsın.

Back
X