- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
Ben kendime hiç güvenmiyorum. Kendimi hep çirkin buluyorum. Dişlerime,yüzümdeki tüylere,boyumun kısalığına, burnuma ve sayamayacağım bir çok şeye takmış durumdayım. Evde zaten adım asosyale cikmis durumda. Babam surekli "ikili iliskilerin zayif" diyip durur.
İnsanlarla iletisim kuramiyorum. Soylediklerim havada kalir korkusuyla hicbir ortamda konusmaya dalamiyorum.Cevrem tarafindan hep "ne ketum kiz, ne soguk" tepkileri alirim.
Yeni universiteye gecicem, sirf bu huyumu kirabilmek icin sehirdisi yazdim. Simdi de geceleri uyuyamiyorum. İnsanlarla nasil konusucam? Nasil arkadas olucam? Beni begenecekler mi? Kusurlarimi elestiren olur mu vs vs.
Sorunluyum ben ya.
Ozguvenli ablalarim bana biraz tavsiye verin :/
İnsanlarla iletisim kuramiyorum. Soylediklerim havada kalir korkusuyla hicbir ortamda konusmaya dalamiyorum.Cevrem tarafindan hep "ne ketum kiz, ne soguk" tepkileri alirim.
Yeni universiteye gecicem, sirf bu huyumu kirabilmek icin sehirdisi yazdim. Simdi de geceleri uyuyamiyorum. İnsanlarla nasil konusucam? Nasil arkadas olucam? Beni begenecekler mi? Kusurlarimi elestiren olur mu vs vs.
Sorunluyum ben ya.
Ozguvenli ablalarim bana biraz tavsiye verin :/