- 26 Mart 2022
- 221
- 92
- 48
- 38
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
Direk konuya girecegim.Ben çok bunaldım çok yoruldum.Kendimi beğenmiyorun artık.Özgüvenim yerlerde ve bunu nasıl aşacağimi bilmiyorum.2 yıl git süren git gelli bir ikişkim vardı.Her gecen gün beni zehirleyen ama bir türlü silip atamadigim bir iliskinin icinde hasta oldum sonunda.1 hafta hayatimdaysa 1 ay ayrı gecen 2 yıl..En son görüşmemizde kalçan kuculmus sanki yanlar daha doluydu fln dedi.Beyefendi tam bir kalca manyağı bu arada.Begenmemis gibi bir yaklaşımdı.4-5 aydir birbirimizi hiç görmemistik tekrar iletişime gecen taraf oydu.Bende karşı koyamadım.Sonra 1 hafta hersy iyiydi.Sonra cok sacma bir bahaneyle ben yokum dedi.Ama silmemis numarami fln durumlarini faln goruyodum.Ben sildim artik gozum gormesin diye.Takip ettigi kadinlara saatlerce bakiyorum kendiml kıyaslıyorum yakınlaştiriyorum tekrar tekrar bakıyorum.Birinede iltifat icerikli bir yorum yapmisti.Çok güzel kadınlar var çokkkk.Kaşları gözleri fizikleri onları gördükce kendimi begenmez oldum.Çirkin degilim ama güzelde dgilim.Bütün herseyin sebebi o ş... sevmiyosan begenmiyosan defol git unutmama izin ver niye gelip her defasinda kafami karisiriyosun beni alt üst edip tekrar gidiyosun.Kendimede kızgınım her defasinda öyle bir adama kapilarimi actigim için ne deseniz haklisiniz ne diyim çok doluyum çok