özledikleriniz ve doğum sonrası hemen yaptıklarınız

teachercnn

elhamdülillahrabbelalemin
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
569
50
318
39
İçel Mersin
arkadaşlar doğumdan sonra bebeğime süt verdiğim için hiç bir yere gidemiyorum. bensz durmuyor.
oysa benim planım kuaföre gitmekti hastaneden çıkınca:1:
ama gidemedim. siz ne yaptınız? ya da neler yapabildiniz olmazsa olmazımız kuaför konusunda?

yüzüstü uzanmayı özlemiştim onu da yapamıyorum. memelerim acıyor:17:

ha bi de kıyafetlerimi özledim ama hala içine giremiyorum. aslında kalan sadece 4 5 kilo falan. ama sanırım hepsini basenlerden almışım ne yazık ki. umarım zayıflarım biraz. bebeğim biraz büyüyünce spora da gitmeyi planlıyordum. inş yaparım. sıkılaşmamız gerekiyo, kilo vermekten ziyade

kıyafetlerime girmek tabiki ama benimkilerde olmuyor daha...5 kilo fazlam var daha...eşofmanlarla idare ediyorum

kuaföre gittim ben daha fazla dayanamadım aynadaki halime:))kestirdim ve boyattım..kendime geldim az da olsa...

benim saçlarımında inanılmaz derece de dipleri kötü. artık dip değil başımın hepsini kapladı akan yerler. bi de rapunzel oldum valla. saçma hurafelere inanıp kesmedim saçımı:17:

ya boya emziren anneler için de sakıncalı değil m?tereddütteyim. kardeşim boyayayım dedi de, yapmadım.

bi de korse kullanıyor musunz?

Son düzenleme:
benim saçlarımında inanılmaz derece de dipleri kötü. artık dip değil başımın hepsini kapladı akan yerler. bi de rapunzel oldum valla. saçma hurafelere inanıp kesmedim saçımı:17:

ya boya emziren anneler için de sakıncalı değil m?tereddütteyim. kardeşim boyayayım dedi de, yapmadım.

bi de korse kullanıyor musunz?

Ben de eve kuaför çağırdım kestirdim ama boya yapmadı oreal zararlı diye ben de acmak istiyorum sacımı ne yapacağız ya aynı durumdayım.
Korse aldım ben ama basenlerden zor geçirdim bir de sezaryen oldugum icin dikişlere zarar verir gibi geldi o kadar dar şey. Ama karnımda hala 4 aylık gibi ya

Ben de eve kuaför çağırdım kestirdim ama boya yapmadı oreal zararlı diye ben de acmak istiyorum sacımı ne yapacağız ya aynı durumdayım.
Korse aldım ben ama basenlerden zor geçirdim bir de sezaryen oldugum icin dikişlere zarar verir gibi geldi o kadar dar şey. Ama karnımda hala 4 aylık gibi ya

eve kuaför? bilmiyorum ki ya? aslında uzamışken perma mı yapsam diye düşünüyorum. daha önce yapıyodum ama şimdi o kimyasallar falan zarar verir diye yapmayacam. kestirecem büyük ihtimalle:25:

şu an bel korsesi kullanıyorum ama şu basenden göğüs altına kadar olanlardan alayım diyorum. göbek bayağı zorlayacak eskisi gibi olana kadar malesef. gerçi ben normal doğum yaptım ama benim de öyle duruyo yine.

Sorma ya hicbisi yapamadim sariydi saclarim benim diplerim cingene gibi kaldi kuafore gidemedim yuzustu yatmayi unutmusum zaten giyicek kiyafetim yok dogru duzgun dana gibi olmusum. Hamileligi ozledim yeminle ne guzeldi bilemedik kiymetini.

hemen saclar kesıldı boyandı
amelıyat yerı gecınce yuzustu yatıldı oh nede özlemışım
aras 20 gunluk oluncada avm lere gezmelere başlandı

hemen saclar kesıldı boyandı
amelıyat yerı gecınce yuzustu yatıldı oh nede özlemışım
aras 20 gunluk oluncada avm lere gezmelere başlandı

oohh valla sen bayağı hızlıymışsın. sorma hiç ya avmlerde dolaşmayı deli gibi alışveriş yapmayı o kadar özledim ki. bizim nerdyse 2 ay dolacak ama çıkmadım öyle dışarı. korkuyorum soğuk alırsa falan diye.

inanmazsın ama 2 aydr hastanler dışında hep evdeyim

bi de dışarı çıktığında bebeği taşımak için ne kullanıyosun?

Aynen bende saçlarımın kısa halini özledim. Ama hala kestiremedim. 1sene olacak neredeyse. Doğumdan sonra hemen kestirmeyi düşünüyordum ama nerdee...
hamileyken daha bakımlıydım. 2 aydır saldım tamamen kendimi.
Eski kıyafetlere girmek ne mümkün :31:
Önceden diyet yapardım onu bile özledim:1: emzirdiğim için sadece dikkat ediyorum ama gitmiyo kalanlar
yüzüstü yatmak benimde hayalimde ama oda olmadı göğüslerden
gezmek tozmak aahh ah.. 2 kere o girişimde bulunduk avmye gittik bizde, 10 dk sonra arabaya zor döndük çığlık çığlığa bebekle, ne zaman rahat rahat gezebilirim acaba:18:
1 kere kahvaltıya gittik eşimle bebek ne zaman uyanacak kokusuyla 10 dkda bitirdik kahvaltıuyı ve hiç konuşmadık:1:
arkadaşlarımla gezme tozma, yolculuklar, yürüyüşler, tv izleme, nette gezinme, yağurda türüme, market alışverişi, deliksiz uyuma... kısacası rutin şeyler dahil her şeyi özledim
ne kadar doluymuşum upuzun yazdım:1:
Ama tabiki... oğlumun bir gülüşünü hiçbir şeye değişmem. ne kadar zor bi bebek olsada,uykusu 10 dkcık olsada, uyurken bile özlediğim bir oğlum var ve iyiki var...

oohh valla sen bayağı hızlıymışsın. sorma hiç ya avmlerde dolaşmayı deli gibi alışveriş yapmayı o kadar özledim ki. bizim nerdyse 2 ay dolacak ama çıkmadım öyle dışarı. korkuyorum soğuk alırsa falan diye.

Yarenin bebişi maşallah çok uslu:nazar:
ben anakucağını bebek arabasına takıp çıkarıyorum üzerine ince tülbent örtüyorum hava almasın diye

Aynen bende saçlarımın kısa halini özledim. Ama hala kestiremedim. 1sene olacak neredeyse. Doğumdan sonra hemen kestirmeyi düşünüyordum ama nerdee...
hamileyken daha bakımlıydım. 2 aydır saldım tamamen kendimi.
Eski kıyafetlere girmek ne mümkün :31:
Önceden diyet yapardım onu bile özledim:1: emzirdiğim için sadece dikkat ediyorum ama gitmiyo kalanlar
yüzüstü yatmak benimde hayalimde ama oda olmadı göğüslerden
gezmek tozmak aahh ah.. 2 kere o girişimde bulunduk avmye gittik bizde, 10 dk sonra arabaya zor döndük çığlık çığlığa bebekle, ne zaman rahat rahat gezebilirim acaba:18:
1 kere kahvaltıya gittik eşimle bebek ne zaman uyanacak kokusuyla 10 dkda bitirdik kahvaltıuyı ve hiç konuşmadık:1:
arkadaşlarımla gezme tozma, yolculuklar, yürüyüşler, tv izleme, nette gezinme, yağurda türüme, market alışverişi, deliksiz uyuma... kısacası rutin şeyler dahil her şeyi özledim
ne kadar doluymuşum upuzun yazdım:1:
Ama tabiki... oğlumun bir gülüşünü hiçbir şeye değişmem. ne kadar zor bi bebek olsada,uykusu 10 dkcık olsada, uyurken bile özlediğim bir oğlum var ve iyiki var...

Yarenin bebişi maşallah çok uslu:nazar:
ben anakucağını bebek arabasına takıp çıkarıyorum üzerine ince tülbent örtüyorum hava almasın diye

evet en basit beraber kahvaltı bile özleniyo.

dediğin gibi onların o gülüşleri herşeyi unutturuyo işte annelik bu olsa gerek.

sende mi benm gibi uyuduğunda özleyenlerden misin? bazen özledim bakayım kızıma diyorum eşim uyandıracaksın uyanıncada uyumuyo diyeceksin karışma kızıma diyo ama gidip bakıyorum ne yapayım özlüyo insan vıyaklamasını bile.:54:

tatlım bıyere gıderken anakucagını kullanıyoruz bu arabaya takılan varya tentesınıde kapatıyoruz
gıttgım yerdede rahat oluyo
avmlerde ıse bebek arabamıza koyuyoruz astronot montunu gıydırıyoruz ustunede hafıf battanıye genelde uyuyo zaten sevıyo bebek arabasını cok

Arkadaşlar ben çok bunalıyorum. bu kışı nasıl geçircez bilmiyorum yaa.. bir aydır hastane ve sağlık ocağından başka bi yere gitmedim. bebek üşür diye odadan bile çıkarmıyoruz. sürekli emmek istiyor o yüzden bırakıp gidemiyorum da. normalde yaptığım herşeyi özlüyorum.
önce annem vardı şimdi kayınvalidem var bi kaç gün sonra o da gidecek. daha mı çok sıkılırım yoksa iyi mi olur bilmiyorum.
bazen sebebsiz yere o kadar çok bunalıyorum ki sürekli ağlamak istiyorum:( k.validem olunca tutmaya çalışyrm kendimi yanlış anlamasın diye. depresyona mı girdim ne:(

Arkadaşlar ben çok bunalıyorum. bu kışı nasıl geçircez bilmiyorum yaa.. bir aydır hastane ve sağlık ocağından başka bi yere gitmedim. bebek üşür diye odadan bile çıkarmıyoruz. sürekli emmek istiyor o yüzden bırakıp gidemiyorum da. normalde yaptığım herşeyi özlüyorum.
önce annem vardı şimdi kayınvalidem var bi kaç gün sonra o da gidecek. daha mı çok sıkılırım yoksa iyi mi olur bilmiyorum.
bazen sebebsiz yere o kadar çok bunalıyorum ki sürekli ağlamak istiyorum:( k.validem olunca tutmaya çalışyrm kendimi yanlış anlamasın diye. depresyona mı girdim ne:(

canım Allah yardımcımız olsun gerçekten çocuk büyütmek çok zevkli olsa da zorlukları da varmış. lohusa depresyonu olmasın. 40 çıkınca bebiş toparlanınca azcık rahatlarsın canım.
eşlerde çok önemli. mesela bizim haftasonumuz beraber geçiyo o yüzden hiç sıkılmıyorum. ama hafta içi bebişimle yalnızım. kahvaltı temizlk falan tek başıma zor oluyo ve kendimi iyi hissetmiyorum. evm dağınık olunca içim daralıyo, kötü bi özellik ama hep böyleydim. eşinden destek al.

bu arada benm yanımda kalan da yok. kaynvalidem bi hafta geldi ama tek kalınca insan daha rahat ediyo.

ağlamaya gelince valla bende az ağlamadım ilk zamanlar. yapamıyorum kötü anneyim, bebeğim niye ağlıyo, sütüm mü yetmiyo diye diye kendimi boş yere üzüyodum. sonuçta bunlar bebek. ağlaya ağlaya büyüyecekler.

yani sıkma canını hepsi geçecek

canım Allah yardımcımız olsun gerçekten çocuk büyütmek çok zevkli olsa da zorlukları da varmış. lohusa depresyonu olmasın. 40 çıkınca bebiş toparlanınca azcık rahatlarsın canım.
eşlerde çok önemli. mesela bizim haftasonumuz beraber geçiyo o yüzden hiç sıkılmıyorum. ama hafta içi bebişimle yalnızım. kahvaltı temizlk falan tek başıma zor oluyo ve kendimi iyi hissetmiyorum. evm dağınık olunca içim daralıyo, kötü bi özellik ama hep böyleydim. eşinden destek al.

bu arada benm yanımda kalan da yok. kaynvalidem bi hafta geldi ama tek kalınca insan daha rahat ediyo.

ağlamaya gelince valla bende az ağlamadım ilk zamanlar. yapamıyorum kötü anneyim, bebeğim niye ağlıyo, sütüm mü yetmiyo diye diye kendimi boş yere üzüyodum. sonuçta bunlar bebek. ağlaya ağlaya büyüyecekler.

yani sıkma canını hepsi geçecek

inşallah geçer canım ya yoksa dayanamıycam. tek tesellim bebeğim ona bakmak rahatlatıyor beni. ama bazen uzun süre uyumayıp ağladığında nefes alamıyo gibi hissediyorum kendimi.
dört gözle kırkımızın çıkmasını bekliyorum bakalım dediğin gibi biraz daha rahatlarım inşallah

Back
X