Özledim

Raprap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
505
492
103
37
Sivas
Merhaba ben de erkek arkadaşımla yaklaşık bir aydır görüşmüyorum. İlişkimiz yıprandı biraz aileler boyutunda ve artık bana yük gibi gelmeye başlamıştı. Üç yıllık bir ilişkimiz vardı son bir yılı hep sıkıntılıydı. Yoruldum bunaldım. Hep beni sevdi fakat son bir yıl uzak olduğumuz için birbirimizi mutsuz ettik. İlgilenemedik.En son sen artık yazmazsın filan dedi istemiyorsun bende daha fazla gurursuz olmayacağım dedi. Sosyal medyadan hala takipleşiyoruz bağlarımız kopmadı hikayelere bakıyor ama önce benim bakmamı bekliyor hissediyorum. Ona öyle çok günaydın iyi geceler hayatım demek istiyorum ki özlüyorum rüyamda görüyorum. Gözümde canlanıyor bir yere filan baktığımda. Sonra son zamanlarda ki sevgisiz kaldığım yıprandığım halim geliyor aklıma sorunlar. Biraz daha zamana ihtiyacım var gibi geliyor. Vazgeçmesi de korkutuyor başka biri olacak diye de çok korkuyorum öyle bir hissiyatım olsa kalbimde şimşekler çakıyor gibi geliyor. Siz nasıl tahlil ediyorsunuz bu durumu? Ne yapmalıyım ? Ben istedim biraz uzak kalmayı.:KK64:

Son düzenleme:
Biraz görsmmek kendi toparlamak değildir konusarak halldblrdnz sorunlrnz onu sizsizlge alstrmyn bence ne bilim evli deglsnz sonuçta hergün brbrnzde grmysnz zaten özlydr kiymtnz başka şekilde anlamalı knsn çözüm bulun zuzum uzak kalmyn

Kararsızsın biraz kendi duygularını netleştir. Ayrılma ya da uzaklaşma sebebi ne?

Back
X