Özledim :(

justaleaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
1
0
86
İstanbul
bir derdim var çünkü özledim ..bidaha asla göremeyeceğimi bilmeme rağmen özledim..hiç bi beklentim yok.herşeyn farkındayyım da ama özledim ..bugün dolu dolu bunu hissediorum ...uyuduumda geçmesi dileğiyle.

Özlemekte güzel bir duygu canım
Boşver keyfini çıkar
Onu yaşayamayıp,özlemeyi dahi hissedemeyen çok insan var
Sen yaşadığın için şanslılardansın

özlemek aşk acısı çekmek şuan çok acıtsa da aslında çok guzel bır duygu. geçmişe dönup baktıgında guzel hatırlar olarak kalıyorlar. sıkma canını zamana bırak geçeçek tatlım. sevgıler opuyorumnanaktan

Ve sen sevgili. Gönlümün saraylarına sığdıramadığım, gülünü dalından koparamadığım. Şair bedenimden söküpte atamadığım senin için atan şu küçük kalbim var ya. ışte senin sevgini taşıyacak kadar kocaman bir manevi aşka sahip. Özlüyorum seni, düşlüyorum seni.... Hayallerimin bittiği noktada özlemlerin başlıyor içten içe. Ve ben penceremin kenarına geçip yıldızlara bakıyorum.

Senin için bir yazı daha yazıyorum, kalemimi saklıyorum yastığımın altına. Benim kalemim ne zaman vazgeçerse seni yazmaktan işte o zaman seni senle yaşıyorum demektir.
Bekliyorum ve;
Özlüyorum bakışlarını...
seni özlemeyi seviyorum sevgili...

ben eşimi yanımdayken bile özlüyrm doyamıyrm ona...özlemek bence aşkın sevginin bi parçasıı..doya doya yaşa duygularını...inş çok fazla özlemeden kavuşursun sevdiğine

Gelecekse beklenen beklemek güzeldir....Özleyecekse özlenen özlemek güzeldir....Sevecekse sevilen:ıŞTE O HERŞEYE BEDELDıR......

ÖZLEMıN VAR ŞU GÖZYAŞLARIMIN SUSKUNLUGUNDA YÜREĞıMDE KAHREDıCı BıR YANLIZLIK ELLERıMı AÇMIŞ DUA EDıYORUM ALLAHA SANA OLAN TERTEMıZ DUYGULARIMIN SONSUZLUĞUNDA SENı ÇOK ÖZLÜYORUM BıTANESı

Özlemek zor..dayanamıyorsun.seni anlıyorum.çünkü bende aynı duyguları yaşadım.onunla hep konuşmama rağmen,görmeme rağmen onu çok özledim.eskiden bana söylediği lafları,o güzel günleri hatırladıkça ağlayasım geliyor.ama bu anılar gülümsetiyor beni.yaşadığım güzel bir duyguydu.şöyle düşün.onun geri dönme ihtimali var.imkansızlar gerçek olur.hiç beklemediklerin gerçek olur.banada öyle oldu.zamanla geçer.sen keyfine bak,zamanını üzülerek harcama nasılsa birgün özlemin bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…