- 29 Temmuz 2008
- 1.250
- 14
- 683
- Konu Sahibi temmuzsendromu
kara gözlüm,yağızım,esmerim özledim seni...yanında olmak istiyorum,gözlerine bakmak dakikalarca...sen konuşsan ben dinlesem...Buğulu,tok sesini işitsem...Mükemmel Türkçen gelse kulaklarıma...Farklıydın işte...Çok basit bir olayı bile sen anlatırken farklı oluyordu işte...Ah...Ben...Kıymetini bilemedim senin...Hoyratça harcadım ilgini,bıktırdım kendimden...Böyle olsun istemezdim bir tanem...Aşk acı çekmekse,çektim ben...Çok hem de...Merak etme,alındı intikamın...Kimse üzemezdi senin kadar,hiçbir şey canımı bu kadar acıtamazdı...Acıdım,incindim,yaralandım...Tükendim,dibe vurdum,mahvoldum...Ağladım saatlerce...Bazense ağlayamadım kasılıp kaldım öylece...Rüyalarıma bile az geldin...Rüyamda bile mahrum bıraktın kendinden...Biliyor musun ben artık Beşiktaşı seviyorum ve İstanbulu...Sırf senin için...Sırf seni hatırlatıyor diye...Hiç bir gün yok ki resmini açıp bakmayayım...Seni anlatmadan,düşünmeden geçireyim...Bazen aklıma geliyorsun acaba ne yapıyor diyorum,hasta mı,sıkıntı da mı diyorum...Dua ediyorum senin için...ve en ilginci Rabbim beni kavuştur diye dua etmiyorum,biliyorum bir araya gelsek de olmayacak...Kıskanıyorum sadece...Seni kim alacak diye...Aşk şarkılarını kim anlamlandıracak,kime vereceksin soyadını diye...Ahhh esmerim...Rabbim seni korusun...