Özledim :(

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Birçoğunuzun dertlerinin yanında belki benimki çok hafif kalıcak.. amacım sadece birilerinin yanımda olduğunu bilmek :KK43: yeni evliyim sayılır. Ailemden çok uzaktayım bi çoğunuz gibi :KK43: annem 1 aydır benim yanımda kalıyordu.. onun la hep arkadaş gibiyiz.. 1 aydır o kadar çok alışmışım ki ona :KK43: geceler î sohbet etmeye birlikte yemek yapmaya :KK43: bugün gitti :KK43: kaldığı odanın kapısını açık görünce bile canım yanıyor :( şimdiden çok özledim onu ..

Zamanla alışıyor insan :)
Sıkma bu kadar canını.
Yine gelir..

Birçoğunuzun dertlerinin yanında belki benimki çok hafif kalıcak.. amacım sadece birilerinin yanımda olduğunu bilmek :KK43: yeni evliyim sayılır. Ailemden çok uzaktayım bi çoğunuz gibi :KK43: annem 1 aydır benim yanımda kalıyordu.. onun la hep arkadaş gibiyiz.. 1 aydır o kadar çok alışmışım ki ona :KK43: geceler î sohbet etmeye birlikte yemek yapmaya :KK43: bugün gitti :KK43: kaldığı odanın kapısını açık görünce bile canım yanıyor :KK43: şimdiden çok özledim onu ..
Canım ilk zamanlar oluyor ben balayindan geldikten sonra aileme el öpmeye gittik evden çıkarken bi tuhaf olmustum oysaki orası benim 22 yıl yaşadığım evimde bütün çocukluğun genç kizligimin geçtiği ev odam bomboş ve ben evi bırakıp kendi evimdi gidiyordum çok kötü olmustum arabada annemlere el sallarken annemin balkon korkuluğuna yaslanmış gözleri dolmuş halini hiç unutmam unutamam ama işte zaman geçiyor herkes kendi yaşam telaşına düşüyor kısacası insan nelere alışmıyor ki bunlara alismasin hepsi geçecek sabret yeter

Canım ilk zamanlar oluyor ben balayindan geldikten sonra aileme el öpmeye gittik evden çıkarken bi tuhaf olmustum oysaki orası benim 22 yıl yaşadığım evimde bütün çocukluğun genç kizligimin geçtiği ev odam bomboş ve ben evi bırakıp kendi evimdi gidiyordum çok kötü olmustum arabada annemlere el sallarken annemin balkon korkuluğuna yaslanmış gözleri dolmuş halini hiç unutmam unutamam ama işte zaman geçiyor herkes kendi yaşam telaşına düşüyor kısacası insan nelere alışmıyor ki bunlara alismasin hepsi geçecek sabret yeter
Sağol canım.. yorumun beni çok rahatlattı .. yalnız olmadığımı bilmek ne bilim tek özleyen in ben olmadığımı bilmek bile yetti

Sağol canım.. yorumun beni çok rahatlattı .. yalnız olmadığımı bilmek ne bilim tek özleyen in ben olmadığımı bilmek bile yetti
İnan ben eşimi çok severek evlendim düşün kına gecesi bile ağlamadım en son düğünden çıkarken 1 2 damla göz yaşı döktüm ama o 1 hafta sonra eve annemi gördükten sonra evimi odamı sudan çıkmış balık gibi olmustum her gittiğimde içim acıdı evin tek kızıyım annemin sırdaşı yoldasiydim sanki annemi yüzüstü bırakmış terketmis gibi hissederdim ama diyorum ya zamanla geçip gidiyor şimdi 3 yıllık evliyim bir kızım var benim o da beni bırakıp gidecek maalesef :(

Birçoğunuzun dertlerinin yanında belki benimki çok hafif kalıcak.. amacım sadece birilerinin yanımda olduğunu bilmek :KK43: yeni evliyim sayılır. Ailemden çok uzaktayım bi çoğunuz gibi :KK43: annem 1 aydır benim yanımda kalıyordu.. onun la hep arkadaş gibiyiz.. 1 aydır o kadar çok alışmışım ki ona :KK43: geceler î sohbet etmeye birlikte yemek yapmaya :KK43: bugün gitti :KK43: kaldığı odanın kapısını açık görünce bile canım yanıyor :KK43: şimdiden çok özledim onu ..
Cnm hepimiz özlüyoruz yaa aile bambaşka bir şey zaten ama insan zaman geçtikçe alışıyor allah yardım etsin ilk 2 sene özellikle zor

Ailemle aramda neredeysen 900km var.
SENİ çookiyi anlıyorum canım. Ben 1bucuk ayda bir gidiyorum 3-5 gün kalıp dönüyorum evime İnan döner dönmez 1.5 ayın dolmasını bekliyorum..

Allah kavustursun. Ben 20 yildir goremiyorum vefat etti. Allah saglik sihhat versinde yine gorun.

Be
Ailemle aramda neredeysen 900km var.
SENİ çookiyi anlıyorum canım. Ben 1bucuk ayda bir gidiyorum 3-5 gün kalıp dönüyorum evime İnan döner dönmez 1.5 ayın dolmasını bekliyorum..
Benim öyle girme şansım yok ki :( eşim yeni polis oldu daha hiç izni yok... istesem yalnız gönderir beni ama bu sefer de eşimi çok özlüyorum :( ben onunla birlikte gitmek istiyorum

Anne bu tabi evladın ondan uzak kalması insanı üzer. Allah annenize hayırlı,uzun bir ömür nasip etsin. Yanınızda olmasa da varlığını hissetmek, yaşadığını bilmek kadar güzeli olamaz herhalde. Sevdiklerini kaybedenlere Rabb'im sonsuz sabırlar versin, acılarını hafifletsin, onlara dayanma gücü versin. İnşaAllah cennetinde kavuştursun birbirlerini.

Bir de yalnız kaldınız ya birden tam da ona alışmışken evinizde birden böyle hissetmeniz gayet normal.

Back
X