özlem

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
4 yılı devirdik artık özlem her geçen gün azalır derken arttı ayrı şehirlerde olmak ne kadarda zormuş sizler nasıl aştınız kızlar özlemlerinzi:gitme:

İnsan bi şekilde alışıyo..Bazen iyi hissediyorsun kendini çok canın yanmıyo ama ara ara öyle bi özlem krizleri tutuyo ki..
Ayrı şehirlerde olmak gerçekten çok zor

4buçuk yılda ayrı şehirlerde olmamız özlemi her geçen gün daha çekilmez hale getiriyor bizde de...
alışmak mı öyle birşey yok ki nasıl alışırlır sevgilinin uzaklığına özlemine???boshayallersmile

onların durmu daha kötüdür tabii kuzucum özlem zor mesafeler zor

asla alışılmıyor. bende şu an sevgilimle ayrı şehirledeyim. 3 aydır yüzünü göremiyorum. çok zor gerçekten. 2 ay sonra yanımda olacak. normalde aynı şehirlerde yaşıyoruz. ama 5 aylık askerlik bile yettide arttı. sevgilinden uzak olmak çok çok zor...

2 sene uzakta yaşadık. bir buluşma ve bi sonrakine geri sayım şeklinde...
anca 3-4 ayda bir görüşebiliyorduk.
sonra evlendik hasret bitti:asigim:

bazen delirecek gibi oluyorsun her yatağa yattığında , çıldıracak gibi oluyorsun , bazen iyi hissediyorsun kendini onunla yaşadığın anlar gelince aklına, ama gözünü açtığında elinden bişey gelmediğini bilince insan o yatağa resmen gömülüyor nefes alamıyor Özlem çok başka bişey insanı sadece hayaller ayakta tutabiliyor... Ama geldiğinde kollarına atılmak kadar da muhteşem bir duygu olamaz... Uzaklık sevmeyenlerin ilişkisini bitirir. aşık olanlarınkini alevlendirir. bizimki cehennem gibi oldu alev alev :asigim: ilk zamanlar 7 ayda bir görüşüyorduk o da 1 gün bi sevgilim olduğuna bile inanamıyordum zaten rüya gibi 7 ayda 1 görüyordum sonra daha çok kalınca yanımda anladım benim hayatım da o gittiği an gidiyormuş ardından :))) askerden gelsinn asla bırakmam bidaha 3 yıl oldu ve biz ölüyoruz her dakika ! boshayallersmile gelsin bidaha asla bırakmam :umursamaz: benim O!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…