Özlemin Günlüğü

23 şubat 2016 salı
bademli kahvaltı
süzme peynir,haşlanmış brokoli,2 dilim çavdar
mantar ve patatesli 1 yumurtalı omlet,1 elma
1.5 saat yürüyüş,3 litre su,2 yeşilçay,1 bitki çayı
24 şubat 2016 çarşamba
aynı kahvaltımı yaptım
peynirli brokoli salatası,1 dilim tam çavdar ekmeği
somon,salata,1 dilim ekmek,1 elma
45 dakika yürüyüş,3 litre su,1 bitki çayı
25 şubat 2016 perşembe
klasik kahvaltım
4 dilim hindi füme,salata,1 dilim ekmek
kurufasulye, karnabahar,1 elma
spor yok,3 litre su,1 bitki çayı

günlüğüm ben geldim,seni ihmal ettim ama bugün yine yeniden başladım diyetime,zaten önemlisi de pes etmemek değil mi,yeniden yeniden de olsa devam edebilmek,düşe kalka da olsa yol alabilmek
bu sabah 86.1 çıktım,fena halde gribim,haftasonu ful yattım,kafam kazan gibi
bugünkü menüm
7.15,çiğ badem,çiğ çekirdek,1 elma
12.30;somon ızgara,salata,1 elma
18.00;barbunya,turşulu salata olacak,spor yok,su 2.5 litre olur

günlüğüm ben geldim,seni ihmal ettim ama bugün yine yeniden başladım diyetime,zaten önemlisi de pes etmemek değil mi,yeniden yeniden de olsa devam edebilmek,düşe kalka da olsa yol alabilmek
bu sabah 86.1 çıktım,fena halde gribim,haftasonu ful yattım,kafam kazan gibi
bugünkü menüm
7.15,çiğ badem,çiğ çekirdek,1 elma
12.30;somon ızgara,salata,1 elma
18.00;barbunya,turşulu salata olacak,spor yok,su 2.5 litre olur
hoşgeldin tekrar günlüğüne.. ben pes ettıgını sanmıstım ben de bır baslayamadım .. dıyet degılde duzenlı dıkkat edemıyorum.. sabah dıkkat ederek baslıyorum aksama kadar mutlaka bı cıs yıyorum :/

hoşgeldin tekrar günlüğüne.. ben pes ettıgını sanmıstım ben de bır baslayamadım .. dıyet degılde duzenlı dıkkat edemıyorum.. sabah dıkkat ederek baslıyorum aksama kadar mutlaka bı cıs yıyorum :/
merhaba canım:KK54:valla artık pes edemem,ara versem de yeniden başlıyorum, ama böyle olunca da aylardır aynı kilolarda gidip geliyorum,yani bir nevi kilo koruma gibi oldu benim iş,oysa daha istediğim vücutta değilim...yeyince mutlu da olmuyorum aslında..mükemmeliyetçilik benimki,azcık diyet dışı yesem tamamen bozuyorum toparlanmam zor oluyor..ya hep ya hiç mantığı..o yüzden beni en çok disipline eden bu diyeti 75 e kadar yapmalıyım,sonrasında kuruyemiş canavarı olarak karatay yaparım yavaşça birkaç kilo daha versem yeter...canım kendini en iyi tanıyan yine sensin,sana en iyi ne geliyorsa onu yapmaya çalış,ama temelde sağlıklı beslenmek olsun,her yerden kötü hastalık haberleri geliyor kendimize iyi bakmalıyız

şu menülerimi de yazayım,benim ayrıca tuttuğum günlüğüm var bilgisayarda,buraya yazamasam bile herşeyi oraya yazıyorum,bir süre her sabah tartılacağım,kilo vermem istediğim gibi olmazsa haftada bir tartılırım

29 MART SALI 84.4
sabah,klasik kahvaltım
öğle,peynirli salata,1 elma
akşam,yumurtalı kabak,yeşil zeytin,turşu,1 elma
spor yok grip devam ediyor,2.5 litre su
30 MART ÇARŞAMBA 83.5,
sabah,klasik kahvaltım
öğle,peynirli salata,1 elma
akşam,ton balıklı salata,1 elma(olacak)
spor yok,tam tersi akşama kadar oturuyorum,2.5 litre su olur

Back
X