Özlemle başa çıkmak

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Her gün konu açtığımın farkındayım kızlar ama çok çaresizim dayanamadım. 1 yıldır ilişkim vardı ve bitti. Genel sebeplerine gelirsek, beni dik başlı ve öfkeli buldu. Düzeleceğim dedim, dinlemedi. Ilk zamanlar çok ikna etmeye çalıştım sonra da saldım. Bana karşı o kadar ayıbı hatası oldu ki, beni fake hesap açıp işletti mesela. Güya tepkimi merak etmiş. Ailesi beni istemedi, barışacaktık anası istememiş bu da ana kuzusu haliyle dinledi. Eğitimime devam ediyordum, istemiyordu evlenelim diyordu. (evlenseydik başka bir şehre ve kasabaya gidecektik)
İnsanlara barışmak istiyorum seviyorum pişmanım diyormuş ama yanıma gelmedi boş olduğu halde. Yaklaşık 2 haftadır konuşmuyoruz tamamen iletişim koptu sildik rehberden birbirimizi vs.

Tabiki bitmesi gerekiyordu ama ben çok özledim. Donmeyecegim asla ama bu özlemle başa çıkma yolu yok mu? Unutmak bir yana özlem duygusu nasıl bastırılır başa çıkamıyorum çözümü olan var mı Çok özledim özlüyorum bir yandan da dertlestigim dostumdu arkadaşımdı sevgilimdi ne bileyim. Yok mu bunun çözümü

Bence bir yolu yok. Zamanla azalıyo sadece. Özliycen , ağlıycan tam unuttuğunu düşüncen rüyana gircek kokusu burnuna gelecek bi anınızı hatırlıycan başa döncen bunlar olası şeyler , böyle böyle bitecek. Akışa bırak , özle ağla ama kimseye belli etme yan ama tütme yani. Geçecek...

Kitap oku arkadaslarinla gez dolaş sinemaya git kafanı dağıtacak birşeyler yap oturup evde düşünüp düşünüp üzülüp ağlama. Annesinin lafiyla bugün senden ayrilan yarın evlenseydin çok daha büyük sorunlar yasatirdi olmuyorsa zorlamamak lazim

Okulunu bitir. Unuyursun merak etme. Daha iki hafta olmus. Ozlemen normal. Aliskanliklarin degistigi ivin bazi seyler. Insanlar eslerinden ayriliyor unutuyor. Kararinin arkasinda dur. Gelirse donecek gibisin. Donsen de yurumeyecektir. Yoluna devam et.

Ozleme. Kafanı baska seylerle mesgul et

Hanımlar kafam meşgul inanın okula gidiyorum sunum hazırlıyorum rapor yazıyorum yeni arkadaşlarım oldu onlarla gülüp eğleniyorum. Eve gelince özlem çöküyor alışmıştım ben onunla evde sohbet etmeye eve girer girmez aramaya. Eski fotolarimiza bakamıyorum bile gözlerim doluyor

Insanlar farkında tam gülüp eğlenirken aniden yüzüm düşüyor. Bana ettikleri aklıma gelince bir nefret geliyor ama özledim işte

Gelirse dönmem ama bir yandan da gururum kurtulur gibi düşünüyorum

Bakmayın hala fotoğraflara niye bakıyorsunuz ki zaten? Hatta atın gitsin. Eve gelince de kafanızı meşgul edecek şeyler bulun, yeni bir rutin belirleyin unutur gidersiniz yakında. Özlüyorum dedikçe özlemeseniz de kafanıza girer.

Evde yapacak pek bir şeyim yok ama bulmalıyım sanırım

Gelirse dönmem ama bir yandan da gururum kurtulur gibi düşünüyorum
Her ayrilan oyle dusunur. Inan her giden de geride nasil bir enkaz biraktim diye gormek icin gelir sonra geri gider. Sen bunlara takilma. Bundan once de yasiyordun, bunsuz da yasarsin. Kimbilir belki daha iyisi gekecegi icin bunun bitmesi gerekiyordu. Hayat suprizlerle dolu.

Çok zoruma gidiyor hak etmedim deyip duruyorum kendime. Dönmem, gururum el vermiyor. Benim derdim problemim özlemek

Çok zoruma gidiyor hak etmedim deyip duruyorum kendime. Dönmem, gururum el vermiyor. Benim derdim problemim özlemek
Bak ben 12 yillik esimden ayrildim. Burada bir suru bizim gibi haketmedigini dusunen var. Ozlemen daha cok hak etmedigini dusunmenden ve gelirse aslinda sanki gururum oksanacak ve ozlemin de bitecek. Ben her zaman evrenin gereken cevabi bizden daha iyi verdigini dusunenlerdenim. Onlar gereken cevani bizden degil baskalarindan alacaklar. Ancak o gunu beklerken de bir suru anı kacirmak dogru degil. Geriye bakarak onunu goremezsin. Evren de sen beklerken gereken cevabi vermez asla. Cunku bu evrenin sen bakarken ben soyunamiyorum demesidir. Ne kadar cabuk unutursan o kadar cabuk olur hersey. Kendini birseylerle mesgil et. Bir hobi falan bul. Spor yap. Bir seyler yap ama onu dusunme.
Ilk bebegimi kaybettigimde doktorum bana uzulme, saglikli olsaydi yasardi demisti. Bu iliski de saglikli olsa idi surerdi. Artik gecmisi dusunme. Sevgiyle kal.....

Ama sen her dk onu kendıne hatırlatırsan zaten unutamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…