ozlemozlem4141 Burun Estetiği ameliyatı

bu arada konu başlığı süper, okudukça gülüyorum:)
kalın deri biraz cildin yağlı olmasıyla ilgili sanırsam.. çok da emin olamadım.

Aynenn :DDDDDDDDD
Biz başlığı belirli yerlerde virgül varmış gibi yavaş yavaş okuyalım:)))
Neyse Özlem herşey yolundadır,bir sorun yoktur umarım..

Merhaba

Tüm konularınıza bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Merhaba Arakdaşlar

Ameliyat olalı 1 ay oldu. burdan fotoğraflarımı merakla bekliyor benim gibi hastalar. koymak isityorum ama inanın burnum şiş. ben güzelliğinin farkındayım. ama eski yeni diye fotolarımı koyarsam şiş oldu için sizleri yanıltabilirim. önümüzdeki ay koymayı düşünüyorum çünkü her geçen gün dahada iniyor. burdan kimsenin moralini bozmak istemiyorum. fotolara bakınca gene tombul ama toparlanmış bir burnum var. hayal kırıklına uğratmak istemiyorum kimseyi. evet çok memnunum böyle bile kalsa memnunum. inanın biraz daha insin hemen fotolarımı koyacağım. çünkü normal derili hastalarda normalda 1 ayda inerken bizde kalın derili hastalarda 3 ayda iniyor o şişilikler, normalde 6 ayda oturan burun bizde 1 yılda oturuyor. o yüzden koyup diğer arkadaşların canını sıkmak istemiyorum. ama tekrara diyorum. doktorumdan, ameliyat olduğum hastaneden ve en önemlisi burnumdan memnunun... elinden geleni herkes yaptı... mutlaka resim ekliycem arakdaşlar..

cok merak ediyorum fotolarini ayni burunda bendee var;) sonucu cok merak ettim bende düsündügüm icin estetik ameliyati

Back
X