Ozluyormuyum onu ?

lay_lay_lom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
62
0
36
Kurtulamiyorum yok olmuo ! Eski sevgilimi tam unuttum derken, durduk yere yine dusuverio icime.. 3 senelik ve faslasiyla yipranmis bi iliskiydi, ayrilmayida ben istemistim.. Cunki artik ne sevgi nede saygi kalmamisti.. 2 ay olcak bitelii.. Alistim derken yeniden ozlemeye basliorum onu.. Birzamanlar herseyinden sikayet ederken, simdi kizmasini bile ozler oldum.. Durduk yere neden olur boyle bsy.. Sanki benimki tiryakilik gibi bsy. Uzun zaman gormuorum, sonra hissediorumki cok ozlemisim, bikerecik gorsem bikerecik gulse yetecek.. Sonra yine gitsin. Taki tekrar ozlenene kdr.. Nasil bi duygudur bu anlamiorum, neden oluo bu ?

Bir iliski de paylasacak güzel seylerden cok baska seyler varsa bence de bitirmek en güzeli.Özlemen alıskanlıktan olabilir.Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

İçim yandı...
Öyle iyi anlıyorum ki...
Geçecek,geçecek inşallah..
Sabır sadece birazcık daha sabır...

Geçer değil mi?
Geçmeli ..
Geçiyordur heralde ..
Birisi söylesin bu hissin geçtiğini hadi ...

Geçer değil mi?
Geçmeli ..
Geçiyordur heralde ..
Birisi söylesin bu hissin geçtiğini hadi ...

Geçecek!
Geçmek zorunda...
Bugün çok deliyim,nolur üzmeyin beni kızlar...:gitme:
Herkesin her acısı geçsin inşallah!:teselli:

işte bende bundan çok korkuyorum unutamamaktan , acı çekmekten . o yüzden bir türlü ayrılamıyorum.O kadar çok şey var ki bitmesi için ama yapamıyorum.

Allah sabır versin inşallah en ağrısız ve sancısız bir şekilde unutur gidersin.

Özlemek ne beter bi duyguymus boyle.. Unuttum alistim derken kendimimi kandirmisim gunlerce..
Evet okdr sey varki bitmesi icin, ama ben inadina o kotu seyleri deilde.. Yasanan guzellikleri hatirliorum..

daha hersey yeni canim kokusu burnundadir su an cünkü daha 2 ay daha zaman lazim.5 ay gecsin yine olur olmadik zamanda aklina gelir halleri tavirlari onunla ilgili anilarin ama bu özlemekden ziyade kocaman hayalkirigliginin feryatdidir.. 1 sene olur gecer zaman ile dahada az aklina gelir gelse bile eskisi gibi aci vermez..

Offfff yaaaa... Daha 2 ay canım benim. senağlama
Kolay mı hemen atıvermek aklından...
Benim 15 ayı geçti ve bugün yine bir şarkı dinlerken onun için ağladım.
Düşün yani neredeyse 1,5 yıl oldu biteli ve hiçbir şekilde ne görüyorum, ne duyuyorum, ne de iletişim kuruyorum ama hala ağlayabiliyorum onu düşünüp. Yalnız artık asla eskisi gibi acı vermiyor.
Zamanla o acıların bittiğine kendin de şahit olacaksın.
Ama unutmak diye bir şey yok. Beynimiz hiçbir şeyi unutmuyor ki zaten.
hepsi bilinçaltımızda saklı. Yeniden aşık olacaksın, artık aklına bile getirmeyeceksin eskileri...
Sadece zaman gerekiyor.

geçicek zor olucak ama geçecek
çok sevdiysen 2 ay yetmez unutmak için
bunu zamanla anlıycaksın
özlem şu anda yeni bi duygu ama özlemeyede alışıcaksın onsuzluğada
şimdi zor olan tek şey güçlü olmak !
güçlü olup diteniceksin
inanıcaksın geçeceğine !
onunla ilgili herşeyi getir aklına getir ki onsuzluğa daha çabuk alışasın
acını yaşa ama kendini harap etmeden
yanındayız bizde :teselli:

Cok cok saolun.. Aklim duygularim okdr karisikki, beynimde okdr sorular varkiii cevabi olmayan.. Acaba napiodur, beni cok severdi unutmusmudur, yeni sevgilisi varmidir.. Yoksa ben gibi ozleyip aci cekiomudur ? Bazen seytana uyup bi mail atmak gecio icimden , tum bunlari sormak gecio. Iyi oldugunu gormek bilmek istiorum okdr..

En zoru heralde bir anda kokusunu burnunda hissetmek
Yok aslında öyle bir koku
Ama hissediyorum işte..
O anki his kadar hiç bir şey bitirmiyor beni ..
Ama belli etmeden hiç kimseye devam yaşamaya ..

diger konunla bi alakasi olabilirmi?
sen kendini cok yanliz hissediyosun bu aralar ve
o senin icin bi tutunacak dal bi siginak oldugu
icin onun destegini ozledigin icin boyle dusunuyosun..

ama arada ne sevgi nede saygi yoksa ayrilmak en dogru karar olmus
ama dile kolay 3 sene oyle bi cirpida unutamaman normal
uzulme canim hepsi gececek...
:1hug:

Aynı beeenn ! Şuan bende senin gibiyim canım birden özlemmi ne bilmiyorum aklıma geldi bi görim istiyorum ne yapıodur ne ediyodur merak ettim bi an ağlayasım geldi.. Bence bu özellikle yanlız hissedince oluyor bugün cok yanlız hissettim kendimi ve direk aklıma o geldi.. onun verdiği destek .. Oysa bitiren bendim bizimde kavgalarımız coktu uzaktık zor bi ilişkiydi.. 2 bucuk ay oldu. Geçer illaki daha önceki ilişkimden biliyorum ama deler geçer işte ona yapıcak bişe yok =)

Saygı ve sevgi tamamen bitmeden bitirilimeli sanırım ilişkiler
En azından hatıralar güzel kalır
Yüzünü gülümsetir ..
Ayrılık bile güzel olur en güzel yerinde başlarsa eğer ...

benimde daha 8 gün oldu ama hep aklım onda dile kolay 4.5 yıl...ama yalnız kalmamaya hep arkadaslarımla olmaya çalışıyorum...hayatımı çok etkiliyor kendimi derslere veremiyorum kpss çoktan çalışmaya başlamalıydım mesela hala duruyor geçecekmiş herkes öyle diyor bende buna inanmaya çalışıyorum daha dün onunla resimlerimize baktım çok canım yanıyor çokkk
silmeye de kıyamıyorum...allahım hepimize dayanma gücü versin....

unutmicaksın hiçbir zaman... zaman akıp gittikçe tebessümle yaşadığın günleri anacaksın... ama şimdiki gibi acımayacak çünkü bu acıyla yaşamaya öyle bir alışacaksınki acıdığınıda anlamayacaksın yalnız kalmamaya çalış faaliyetlere katıl aklına başka şeyler getir acını zamanında yaşa sil at sonra geçecek öyle bir geçiyorki
unutursun için yana yana...
ona alıştığın gibi onsuzluğuda alışacaksın

İçim yandı...
Öyle iyi anlıyorum ki...
Geçecek,geçecek inşallah..
Sabır sadece birazcık daha sabır...

bende katılıyorum canım
gun gelıyor o kım oluyorsun
ben acıkca ıtıraf edıyım ondan sonra 9 ay sonra bırı ıle cıkmaya basladım
ama onu tam anlamı ıle yenı ılıskımın 6. ayında unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…