Kızlar çok şükür arkadaş edindim arkadaşlar var ortam var yapilacak şeyler var ama ben yine de aynı sehordeyken 1 saat ayrı kalsak özlemden kalbim acıyo okuldayim yanina da gidemiyorum yanına gitsem ayrılmak istemiyorum yanından seneye ben onsuz bu şehirde onun ozlemiyle ne yapacağım ?
Sende git peşinden canım boşver okulu dayanamazsın sevgilin olmadan yapıştırıcıyla falan yapıştır kendini hatta çocuğa.
Ne adammış ya mecnun böyle dertlenmedi vallahi.
Kızlar çok şükür arkadaş edindim arkadaşlar var ortam var yapilacak şeyler var ama ben yine de aynı sehordeyken 1 saat ayrı kalsak özlemden kalbim acıyo okuldayim yanina da gidemiyorum yanına gitsem ayrılmak istemiyorum yanından seneye ben onsuz bu şehirde onun ozlemiyle ne yapacağım ?
aa tüm konuların böyle senin.
nasıl bir bağımlılıktır bu böyle anlamadım kii.
bişey olmaz canım kardeşim bişeycik olmazzz.
n bir terapi bir yardım mı görsen acaba sen?
Konu ne tam anlamıyla bilmiyorum ama aşk acısı , ölüm , ayırlık .. Hepsine zamanla alışılıyor. O yüzden kendini şartlandırıp oturup karalar bağlama napcam napcam diye.
Bence bir uzmandan destek almanızda fayda var, daha önceki konuyu da okumuştum sanırım. Çevre de edinmişsiniz hala daha böyle hissediyorsanız normal değil,takıntılı bir hal...