Özluyorumm ....

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Unutamiyorummmm
Bu dünyada cok buyuk dertler var biliyorum . 5 yil sevgili 6 ay nisanli kaldik ayrilali 1 sene oluyo bitmeseydi yarin 6. Yilimiz olcakti 22 yasindayim . Tukendik cabalamadik ve bitti sonra barismak istedim inat etti baskasi var yazma dedi canimi yakmak istedi . Ben o bana kotuluk yapan adami degil sevdigim adami özluyorum onun kollarinda uyumayi saclarini oksamayi sarilmasini kokusunu o guveni ozluyorum 1 yildir hic arayip sormadi 5 dk mesafe var aramizda karsima bile cikmadi yolda bile gormedim . Bu eksiklik bu bosluk nasil dolar beni istemiyo ... unutmak istiyorum

1 Yıldır hiç aramamış sormamış eğer sende onun için aynı öneme sahip olsaydın arardı diye düşünüyorum . Illa da unutamıyorsan yardım almalısın .

1 yıldır aramadıysa çoktan gitmiş o.
Hatta 1 sene önce değil daha önce bitmiş ilişki. Sadece sen görmek istememişsin.

Unutman lazım onu.

1yıl gecmis aradan simdimi aradiniz coktan bitmis olay care yok

Canınızı yakmak için değil, gerçekten bir başkası olduğu için artık yazmanızı istememiştir. Hala seviyor, sadece inat yapıyor diye düşünürseniz hiç aklınızdan çıkaramazsınız zaten. Siz de kafanızda bitirin artık. Kötü yönlerini düşünün en azından. Karşınıza daha kimler kimler çıkacak...

Bir baskasi var zaten onu biliyorum ozaman olmasa bile suan vardir . Yani o degil sorun bunu bilmeme ragmen kin bile tutamıyorum

Canım benım daha cok gencsın bır muddet sonra sen de hatırlamayacaksın emınım ben su an senın yaslarımı yanı 15 sene oncemı zar zor hatırlıyorum ınan.

Bu arada gercekten bırı var sanırım hayatında cunku bırı olmadan bu kadar kolay basaramazdı unutmayı ne kadar kızgın olsa bıle arada mesaj atar arardı, o kendı hayatına gıtmıs sen de kendı hayatına odaklan artık

Bu son ayriligimizdan 4 ay once kavgali bi surec gecirdik 2 kere nisan atmaya yeltendim onun cabasi ile baristik en son da sacma bi konudan inat edip bitiyosa bitsin kendini bulunmaz hint kumasi sanma dedim. Daha sonra 15 gun sonra bulustuk ve bana elinden kaybedince neden kiymetli oldum hani bulunmaz hint kumasi degildim dedi bilmiyorum ya deli gibi herseyi bastan dusunuyorum ..

Bir baskasi var zaten onu biliyorum ozaman olmasa bile suan vardir . Yani o degil sorun bunu bilmeme ragmen kin bile tutamıyorum

Ben de kin tutamam hiç ama dediğim gibi işte güzel zamanlarınızı değil de kötü zamanlarınızı düşünün. "Pislik bana ne biçim davranmıştı, düşündüm de aslında bana ne kadar az değer veriyordu, ne kadar üzüyordu, aslında beni hiç haketmemişti, o kim ki yaa kim o kim, pis herif ben çok daha iyilerini hakediyorum heyt bee "
şeklinde düşünmek rahatlıyor ki zaten bunlarda gerçeklik payı da çokça var zaten. Bu şekilde telkin edin kendinizi, ben de işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…