Özlüyorummmmm.!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Ben babamı özlüyorum. Evde işte güçlü takilsamda..Olmuyor,olmuyor. Duygular şelalee. Babacığımi özlüyorum 5 yaşındaki bir cocuk gibi saatlerce ağlamak istyorm belki gelir diye; ( Allahım bu nasıl acıdır; ( Cok aciyor canim hic bisey avutmuyor gönlümü .Hr boşluk firsatta resmlerine bakip agliyorum.Ne ara hasta oldun ne ara onca tedavi süreci yasadik ne ara bizden gittin.O Kadar mücadelemiz yalan miydi. ; ( MIsafirmissin evimizde babam.. Genc yasimda doyamadim hiç sana göz yaslarim seni getirseydi göz pinarlarim kuruyana kadar aglardim..Ya da tercih hakkim olsaydi ömürü sana düşünmesen veriridim ..Seni cok özlüyorum ; ((((( Dayanamiyorummmmm !!!!!!!Bu dünya da doymasakta öbür dünyada kavusalim babacgimrabbim kimseye ana baba acisi vermesin..Yok böyle bi aci...Ailemizi hic bir dunya malina ,kimseye degismeyin..Yokluklari hic bişeyle kapanmiyor...Aglayarak yazdim yine imla, yazim hatalarim olabilir , kusura bakmayin ; (

Ah canım bu acının tarifi yoktur mutlaka. Başın sağolsun mekanı cennet olsun. Allah sabırlar versin.
Hayat da her şey bizler için. Bu dünya yalan dünya. Çok üzüldüm

Reactions: tse
Ah canım bu acının tarifi yoktur mutlaka. Başın sağolsun mekanı cennet olsun. Allah sabırlar versin.
Hayat da her şey bizler için. Bu dünya yalan dünya. Çok üzüldüm
Allah razi olsun..Evet aynen öyle bilemiyoruz neler yasiyacagimizi cok saolun

Allah razi olsun..Evet aynen öyle bilemiyoruz neler yasiyacagimizi cok saolun
başınız sağolsun tarifsiz bir acı ve boşluk bende 4 ay oldu kaybedeli ama sanki hep evde ve bizi bekliyor gibi.....ALLAH mekanlarını cennet etsin......geçmişe dönmek ve sadece onunla kalmak isterdim....

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun babanızın ve Yüce Rabbim size bol bol sabır versin inşallah. Bol bol dua edin babanıza.

Basin saolsun...mekani cennet olsun...rabbim Sana ve ailene sabırlar versin...

başınız sağolsun tarifsiz bir acı ve boşluk bende 4 ay oldu kaybedeli ama sanki hep evde ve bizi bekliyor gibi.....ALLAH mekanlarını cennet etsin......geçmişe dönmek ve sadece onunla kalmak isterdim....
Saolun. Allah razi olsun.. Sizinde basiniz saolsun..Bendeee bendee..

Canım mekanı cennet olsun, Rabbim sabırlar versin ona dualarını gönder anca böyle biraz olsun rahatlarsın

Allah razı olsun.Cok saolun.

Öncelikle başın sağ olsun canım ben de babamı kaybettim nasıl bir acıdır bilirim. Sanırım senin acın taze ki çok çok fazla gözyaşı döküyorsun. Bu kadar ağlama ama öteki tarafta baban rahat olamaz. Benim bir tanıdığım ablası için çok ağlarmış en sonunda rüyasına girmiş ağlayıp da mezarımı göl etme beni boğma diye. Ben de sürekli ağlardım ama sonrasında babam da huzurlu olsun diye ağlamayı bıraktım.Sen de ağlama nöbetlerini azalt babana bol bol dua et öteki tarafta rahat olmasını sağla. Onun şu an senden beklediği tek şey duaların. Rabbim sabırlar versin size insanın canından bir can gitmesi çok zor. Ama n'olur hayat her şeye rağmen devam ediyor gözyaşı dökmeyi bırakıp dualara sarıl, rahatlarsın.

sizi çok iyi anlıyorum.
ancak hayat hepimiz için bu acıları yaşatacak. her daim en sevdiklerimizi bize verenin yeniden yanına alabileceğini unutmamak gerekiyor. paranoyak olmamak ama hazır olmak gerekiyor.

Mekanı cennet, başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…