Cilt Bakımı Ürünleri Ozon yagı kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
slm kızlar ozon yagı kullanan varmı aranızda?ben daha önce hiç duymamıştım dün bi alış veriş merkeszinde tanıtıp sattılar aldım faydasını gören varmı ne için kullanıyosunuz siz?

Ozon yağı bu sıralar beni de ilgilendiriyor.
İnşallah almayı düşünüyorum.

Sanırım oksijen-zeytinyağı birleşiminden ibaretmiş.

Orjinal olmasına dikkat edilmesi gerekli.

Siz şimdilik memnunmusunuz?

slm canım benim aldıgım 140 tl ve takliti flanda degil çünkü çok is bi kokusu var tamamen bitkisel oldugundanmış...1 haftadır kullanıyorum bi yan etkisi olmadı hamile oldugum için karnıma sürüyorum yüzüme sürüyorum...oglumun pipisi pişik olmuştu gece srmüştüm sabaha kızarıklıgı flan gitmişti memnunum yani

Cok pahali oldugunu duymustum. Ancak 140 tl oldukca pahaliymis. Benim bildigim sekli dogrumu, zeytin yagi-oksijen karisimindan mi ibaret?

simdiden cok tesekkür ederim. Sizde Insallah cok faydasini görürsünüz.

ben yaklaşık 1 ay olacak ozon yağı kullanıyorum.eczaneden aldım baya ucuz.5-6 liraya da var 10 liraya da ..ayrıca bir siteden aldım marka vermek yanlış değilse balmazon diye bir marka. 40 tl ye aldım... gayet memnunum.. ikiisde iyi bence. dişlerimi de fırcalıyorum.hatta uçuğum çıktı önce uçuk kremi sürmüştüm sonra birde bu yağı süreyim dedim.yumuşattı iyi de geldi.cildimde mesela tüy almıştım yzümde iz yaptı..bu yağı sürdüm geçirdi.gerçi kalıcı leke değildi ama daha hızlı geçmesini sağladı.memnunum yani.cildim yumuşacık oluyor ve parlıyor.

kızlar,kimi çok pahalı yazmış,kimi de çok ucuza almış acaba ucuz olanların kalitesi mi düşük?ya da markadan markaya mı farkediyor?

Back
X