Özür dileyip aynı şeyi tekrarlamak ?

Mevzuya göre değişir.mesela tokat atar sonra özür diler ama sonra tekrar yapar bu kabul edilemez ve ayrılınır.ama ufak bişeyse mesela geç kalmıştır siZi bekletmiştir özür dileyip her defasında gecikme gibi bi huy edinmiştir bu affedilebilir ve olduğu gibi kabul edilir yola devam edilir.kısaca eğer tekrarlanan şey sadece sizin sinirleriniZi hoplatan cinstense aynı şeyi siz ona bikaç kere yapın.ama hem sinir bozup hem gurur kırıcıysa tekmeyi basın bi an önce

Köpek alıp onunla nişanlanın eğitmesi kolay olur.
Yani bu adamın da bir kafası var herhalde, neden sürekli sizin yargılarınıza göre davranmasını bekleyip, sonuç istediğiniz gibi olmayınca özür diletiyorsunuz? Adamı pavlovun köpeği yapmışsınız. Bırakı insanları darlamayı. Beğendiğiniz kalıpta değilse evlenmesiniz olur biter, insanları olmadığı kalıba sokmaya çalışıp sonra da lla alla neden olmadı diye yakınmışsınız.
Bi sakin olun lütfen bu neyin saldırması böyle? Ben nişanlımın kaşının üzerinde gözü var özür dileyecek ya da bugün benden habersiz nefes almış özür dilemedi mi dedim? Ne köpeği ne eğitimi hiç bir şekilde yakıştıramadım bu yorumu size. Kim kimi kalıba sokmaya çalışıyor Allah aşkına bu yargılara nerden vardınız siz ?

açıkca konuşucam sizi gibi kadınları gördukce erkeklere acıyorum. Sizin gibi düşünen insanlarla hiç muahttap olmuyorum yalancıysa yalancı özür diliyor yapıyorsa yapıyor siz bunu değiştiremezsiniz bence her şekilde saygı duyulmalı begenmiyorsan gidilmeli insanı sıkmaya boğmaya bana özür dile dedirtmeye gerek yok .

Muhattap olmuyorsanız yorum da yapmasaydınız keşke hanımefendi. Bizim gibi insanlar nasıl insanmış bilmiyorum ama sizin gibi insanlar yani işaret parmağını karşısındakine doğrultup siz şöylesiniz siz böylesiniz ama ben öyle miyim vs vs vs konuşan insanlar. Egonuzu da alıp konumdan gidin rica ederim.

Neden sert ciktin "MissCherryB." anlamadim ben :). Kiz nisanlimi egiticem demiyor ki.ozur dilemenin anlami olmali oyle degil mi? Agiz aliskanligi yapmis nisanlisi. Misal ;yalan soyleme bana dersin.soyler yakalarsin ozur diler.yine soyler yine yakalarsin. Sozunde durmaz ,neden diye sorarsin ozur diler( aklima gelen ilk ornekler). Psikolojik oyun erkeginki.

Ha diceksinki isine gelmiyosa cek git. Cik oyle olmuyo iste. Seviyorsan emek de vermissen bu tur konularda hemen cekip gitmek -bence- zayiflik.

Konu sahibi ben seni anliyorum,ama bunun cozum yolu nedir inan ben de cok merak ediyorum.

Ay gerçekten teşekkür ederim size. Acaba ben mi yanlış şekilde yazdım diye defalarca okudum konumu. Sizin yorumunuzu görünce yanlış şekilde yazmadığıma emin oldum.

Amacım kimseyi eğitmek kalıba sokmak, darlamak falan değil. Ki zaten gerçekten hata yaptığını bilmese özür de dileyecek bi insan değil. Sadece bi hata yapmışsa ki özür dilediğine göre bunu farketmiştir bunu tekrar tekrar tekrar yapmasın da biz de bu sorunu yaşamayalım. Bunun için yazmıştım tam olarak.

Ama adam ne yapıp Özür diliyor ,sonra tekrar yapıyor bi örnek verir misiniz?

Ama adam ne yapıp Özür diliyor ,sonra tekrar yapıyor bi örnek verir misiniz?

Tabiki. Son konumuz alkol. Ben alkole karşı bir insan değilim kendim kullanmam ama içmek isteyen içebilir. Bunu belirteyim ki yanlış anlaşılmayayım.

Bir kere nişanlım bize geldi. Otururken farkettim ki alkol almış. Bu konuda uyardım bir daha en azından bize gelirken alkol almaması konusunda ki ailem nahoş bakar bu duruma. O da haklısın dikkat ederim dedi.
Bu olay 2. Kez tekrar yaşandı. Özür diledi.
Şuanda 3. Kez yaşandı ve yine özür diliyor. Son seferinde içeri girmeyip kapıdan gidecekti, bana birşey bırakmaya gelmişti. Ama annem içeri davet edince kıramadı girdi az oturup çıktı.

Bize uğrayacağı sabahtan belliydi. Yani alkol alacaksa daha erken uğrayıp gidebilirdi. Ya da uğradıktan sonra alabilirdi. Buna kızıyorum. Bu bir ricaydı sadece çok da imkansız bişey istediğimi düşünmüyorum.

Tabiki. Son konumuz alkol. Ben alkole karşı bir insan değilim kendim kullanmam ama içmek isteyen içebilir. Bunu belirteyim ki yanlış anlaşılmayayım.

Bir kere nişanlım bize geldi. Otururken farkettim ki alkol almış. Bu konuda uyardım bir daha en azından bize gelirken alkol almaması konusunda ki ailem nahoş bakar bu duruma. O da haklısın dikkat ederim dedi.
Bu olay 2. Kez tekrar yaşandı. Özür diledi.
Şuanda 3. Kez yaşandı ve yine özür diliyor. Son seferinde içeri girmeyip kapıdan gidecekti, bana birşey bırakmaya gelmişti. Ama annem içeri davet edince kıramadı girdi az oturup çıktı.

Bize uğrayacağı sabahtan belliydi. Yani alkol alacaksa daha erken uğrayıp gidebilirdi. Ya da uğradıktan sonra alabilirdi. Buna kızıyorum. Bu bir ricaydı sadece çok da imkansız bişey istediğimi düşünmüyorum.

Ama bu biraz ciddi bizde kullanırız özel günlerde ama ne bilim size gelmeden içmesi garip çok içiyor o zaman

Ama bu biraz ciddi bizde kullanırız özel günlerde ama ne bilim size gelmeden içmesi garip çok içiyor o zaman

Genellikle haftasonları içiyor. Bize de gelişi daha öncekiler ani olmuştu yani habersizdi geleceğinden o yüzden çok üzerinde durmamıştım. Ama son seferinde biliyordu bize geleceğini belliydi yani. Girmeyecektim olarak savundu kendini. Ama yine de biraz özen göstermemesi beni sinirlendirdi. Alkol almadan önce uğrayabilirdi yani.

Back
X