arkadaşlar.. Hepinize çok çok teşekkür ederim,bir ayna olduğunuz için. Evet farkli nicklerle dönüp dolanıpp anlamayın diye birkaç parça bir şey değiştirerek hepinizi yordum,bıktırdım. Önce bunun için hepinizden özür dilerim.Bu davranışta bulunmam bile onu ne kadar takıntılı bir hale getirdiğimi gösteriyor değil mi? Evet en büyük zararı kendime ben veriyorum. Bakıyorum da dışarıdan gerçekten ben ne yapıyorum? Sizleri yorduğumdan daha çok kendimi yoruyorum sizin de anladığınız gibi. Bir daha böyle bir şey yapmayacağım önce kendim için. Burda duyduklarıma kızmak çok yanlış,çünkü kızılacak kadar varım. Bugün ben de kendime kızgınım. Bu kadar da eğilip bükülecek kimse olmamalı değil mi? Ama şu var,ben hep beni onun sevdiğine inanmışım,ona öyle bir inanmışım ki kendisi bile bu inancı yıkamamış. zor değil oturup düşününce,gerçeklerle de yüzleşecek kadar korkak olmayınca bir bir görüyormuşuz meğer gerçekleri. Ben de gördüm.Bu ilişki bitmiş,belki sevdiği ama yapamadığı için belki de hiç sevmediği için. Bunu hiç sormayacağım artık. Sevse de sevmese de artık yanımda değil,onca mücadeleme de kayıtsız kaldı üstelik. Şu bir gerçek ki benim onu sevdiğim kadar sevmemiş. Benim aşktan anladığım da bu değil. Ben de sizler gibi düşündüm hep seven insan gitmez,bırakmaz,giderse de ben koşmam diye.. Çok büyük konuşmuşum.Ama şunu da bilin benim tavırlarımdan dolayı hiç tanımadığınız bir insanı,yani eski sevgilimi bazılarınız gözünde çok masum gördü. Düşündüğünüz kadar masum değil arkadaşlar. Benden bıktığı acıdığı usandığı için falan da değil bu kibarlığı, tam tersi bana yaptığı haksızlıkları bildiği için.. Onu iyi tanıyorum. Ve onunla artık hiçbir şekilde iletişime geçmeyeceğim.Bu defter benim için de nihayet kapandı.Ben size bu açıklmayı yapmak,artık beni de taşlamanızı durdurmak istedim. Zira sizden daha çok taşladım kendimi ben bugün. Ve sizden özür de dilemek istedim, ne de olsa yormuşluğum var.Son olarak bir gün buraya yeniden konu açacağım, ama bu kez yeniden nasıl sevdiğimi anlatmak için olacak. Hepinize bu süreçte iyi ya da kötü yaptığınız yorumlar için teşekkür ediyorum. Hepiniz mutlu kalın..