Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamapalette 9.0 ile dip boyayanlar
Boyalı kahve saçın bir boyamada sarıya kadar açılacağını sanmam.10.1 demişsin, bu küllü bir renk, sen küllü değil dore sarı istiyorsun.9la boyayınca çok mu doreleşti ki saçın da küllüyle boyadığında sonucun dore olacağını düşünüyorsun?
Garnier in extra açık gümüş sarısı ve extra açık altın sarısı renkleri var, 11.1 gümüş ve 11.3 altın.Açıcılı boyalar bunlar.Dore istiyorsan altın olan renk uyar sana diye düşünüyorum, ancak dediğim gibi 9la boyadığında aşırı bir dorelik oluştuysa saçında ve bunu gidermek istiyorsan gümüşü deneyebilirsin.
Cok tesekkur ederim 10.1 kullu bir renk oldugunu bilmiyordum asla kullu renk istemiyorum cunku yakismiyor garnier 11.3 mantıklı geldi bana tabi bir boyamada olmayacakdir mutlaka ama istediğim renk kesinlikle kullu degildi