Saç Rengi ve Saç Boyama Palette bal rengi

Palette bal rengini kullanan var mı bakl köpüğü değil bal diye geçiyor.
7-0 numarası dimi naturals serisinde çok tatlı ve doğal bi renk gibi duruo ama denemek lazım.bende suan çikolata kahve var altlara doğru koyu kahve siyah gibi hayatta tutmaz ama denemelk isterdim.senin şimdiki saçın ne renk canım

benim saçta kızıllık var ben yazdıktan sonra boyadım hafif koyuluk oldu ama tatlı bir renk

evet ben de denedim, palette natural colors serisinde koyu kumralın numarasının 0-6 olmasından ve bal renginin numarasının da 0-7 olmasında yola çıkarak kumral çıkacağını tahmin etmiştim. Yani koyu kumralın biraz daha açığı olacağı için denemek istedim. Üstündekine yakın çıkıyor rengi çok koyu değil, tam anlamıyla kumral da değil, sıcak bir kumral altta hafif bir kızılımsılık var sanki. Akınca akıbetini daha net görücem :)

güle güle kullan canım bende biraz koyu çıkabilir diye almamıştım...

slm esins belki senin bu konu hakkında bilgin vardır alixin karameli duydun mu nasıl bir renk bir de organik saç boyası aldım orta kumal nasıl olur ki

7.0 boyayan var mı başka? benim saçım küllü açık kumral ama biraz kızıllık var. bal boyasam nasıl olur? koyu mu olur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…