Saç Rengi ve Saç Boyama palette deluxe platin sarısı beni mahfetti

harleyquinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
44
14
1
38
dore açık sarı saçlarım platin sarısı boyayınca resmen duman grisine döndü koyulaştı... o kadar moralim bozuldu kiçok çirkin oldum aynaya bakamıyorum ilk defa palette kullandım bin pişmanım...açık renk saçlarım kopkoyu oldu ne yapacagım o kadar da yıpratıp orealle açtırmıştım yazık oldu resmen... palette kullanacaklara tavsiyem iki defa düşünün aşırı koyulttu saçlarımı nasıl açabilirim yardımcı olabılırmısınız?

Nevacolor 10.03 saç boyası ve 20 vol oksidan al.

Bir boya kasesine 20cm 10.03 saç boyası
Bir avuç saç kremi
1 Çay bardağı ılık su
1 Çorba kaşığı 20 vol oksidan koyup karıştır.

Saçlarına bu karşımı sürüp güzelce yedir duruma göre 5-10 dakika içinde saçların grilikten kurtulacaktır.

Bu seçeneklerden biri, diğeri ise;

Watsons'dan Color B4 isimli boya siliciyi alıp direkt tatbik eder ve durularsın, bu da saçını tüm pigmentlerden arındırır, üzerine istediğin renk boyayı sürersin.

Platin sarısı kendi bünyesinde küllü ton barındıran bir renk, dolayısıyla saçını koyulaştırıp grileştirmesi normal.

Ben ilk seçeneği uygulamanı tavsiye ederim, bu işlem saçına zarar vermez çünkü.

Son düzenleme:
Hmm yani koyu renk saçı akınma yöntemleri var ama bu renge işe yarar mı bilmem

dore açık sarı saçlarım platin sarısı boyayınca resmen duman grisine döndü koyulaştı... o kadar moralim bozuldu kiçok çirkin oldum aynaya bakamıyorum ilk defa palette kullandım bin pişmanım...açık renk saçlarım kopkoyu oldu ne yapacagım o kadar da yıpratıp orealle açtırmıştım yazık oldu resmen... palette kullanacaklara tavsiyem iki defa düşünün aşırı koyulttu saçlarımı nasıl açabilirim yardımcı olabılırmısınız?
Bildiğin beyaz sabunla yıka saçlarını ilk olarak
Boyayı baya hızlı akıtıyor normale göre
İyi bir saç kremi ve nemlendirici kullan yoksa çok kurutuyor

Bir avuç saç kremi
1 Çay bardağı ılık sı

Saçlarına bu karşımı sürüp güzelce yedir duruma göre 5-10 dakika içinde saçların grilikten kurtulacaktır.

Watsons'dan Color B4 isimli boya siliciyi alıp direkt tatbik eder ve durularsın, bu da saçını tüm pigmentlerden arındırır, üzerine istediğin renk boyayı sürersin.

Platin asrısı kendi bünyesinde küllü ton barındıran bir renk, dolayısıyla saçını koyulaştırıp grileştirmesi normal.

Harika bir yanıt valla helal olsun. ..

Bir avuç saç kremi
1 Çay bardağı ılık su

Platin sarısı kendi bünyesinde küllü ton barındıran bir renk, dolayısıyla saçını koyulaştırıp grileştirmesi normal.

çok teşekkür ederim ikisini de deneyeceğim yarın ilk iş

cila hazırmı satılıyor canm

Tatlım cila dediğimiz şey boyanın sıvısını koymadan yerine su ve saç kremiyle hazırlanmış hali

Saçların uzunsa yarım tüp boya 1 çay bardağı su 2,3 kaşıkta saç kremi koyup saçlarına sür enfazla 10 dakika beklet

Selwctive bulabilirsen 10 numara işini görür

Back
X